Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

του " ΑΒΑΤΟΝ"
Αύριο δικάζεται η υπόθεση για τον Νέο διωγμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τον γνωστό Εθνομηδενιστή Μπουτάρη. Έχει επονομαστεί ως η υπόθεση της «παράνομης»χρήσης της πλατείας Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης και Πένθους του Ελληνισμού όπου γης, της γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου).
Από τη μία ο «δήμαρχος»Θεσσαλονίκης Μπουτάρης κι από την άλλη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ).


Η δίκη είχε οριστεί αρχικά για τις 22 Νοεμβρίου 2012, όμως λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της.

Θυμίζω ότι:

Ο Μπουτάρης, αρνήθηκε στους αδελφούς μας Πόντιους (την Ομοσπονδία) να παραχωρήσει το χώρο της πλατείας για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης στις 19 Μαΐου 2012.
Ζήτησε λοιπόν ο ανεκδιήγητος εθνομηδενιστής από την αστυνομία, να ελέγχει τους διοργανωτές την ημέρα εκείνη.
Οι αστυνομικοί, εκτελώντας εντολές «άνωθεν», βεβαίωσαν παράβαση εις βάρος της ΠΟΕ με την αιτιολογία της κατάληψης κοινόχρηστου χώρου της πλατείας. Ως υπεύθυνος των εκδηλώσεων φαίνεται ο Γενικός Γραμματέας  της ΠΟΕ κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Αύριο λοιπόν, η δικαιοσύνη δικάζει για άλλη μια φορά τα παιδιά της Ελλάδας.

Πέρα από τις σύγχρονες αφελληνιστικές μεθόδους και τους  μνημονιακούς διωγμούς που υφίστανται με την κατάργηση των πενιχρών συντάξεων του ΟΓΑ (το ίδιο και οι Βορειοηπειρώτες), δεν τολμούν να τελέσουν ούτε καν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους προγόνους τους, που έδωσαν τη ζωή τους για την φυλή και την Πατρίδα.

Κι αυτοί οι Έλληνες, παιδιά ενός κατώτερου Θεού…;

Ως Πότε;   






4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ,ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι πολυ μικρος για να τα βαλη με τους ποντιους και ακομα να πιανη στο στοματου την ποντιακη φιλυ παλιπρεζονη του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή