Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ


του "ΑΒΑΤΟΝ"
Χειροδέσμιους θέλει να οδηγεί η κυβέρνηση όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, ξεχνώντας ότι αυτοί οι μικροφειλέτες ανέρχονται σε πάνω από 2.500.000…!  
Είναι βέβαιο ότι οι τεχνοκράτες που αυτοαναγορεύτηκαν σε «σωτήρες», δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα…

Παρακολουθώντας την δραματική υστέρηση των δημοσίων εσόδων, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές τους λανθασμένες πολιτικές, που οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση και τη χώρα στην παγκόσμια ανυποληψία, φτάνουν σε παράκρουση και δεν ξέρουν τι κάνουν…
Απαιτούν τώρα,  την ποινική δίωξη εκείνων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ, που μέσα σ αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται οι τόκοι και οι προσαυξήσεις. Αυτό προκύπτει μέσα από εγκύκλιο που έστειλε ο Γ.Γ. εσόδων Θεοχάρης, προσδιορίζοντας ότι, η ποινική δίωξη δεν επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια εφόρων, αλλά αφορά στα μέτρα που είναι υποχρεωμένοι να πάρουν. 
Έτσι, μόλις παρέλθει χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία καταβολής της οφειλής, θα ασκείται ποινική δίωξη και θα σύρονται στα δικαστήρια εκατομμύρια Ελλήνων που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας εξ αιτίας των πολιτικών που ακολουθούν οι εντολοδόχοι των διευθυντηρίων της Ευρώπης.

Η αναλγησία είναι κορυφαίο χαρακτηριστικό της «δημοκρατίας» και το γεγονός ότι αναρίθμητοι συμπολίτες μας καθημερινά οδηγούνται στην φτώχεια, την επαιτεία και τις αυτοκτονίες, αφήνει παγερά αδιάφορους τους λειτουργούς αυτών των Κατοχικών κυβερνήσεων… 
Ως Πότε; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου