Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Le Figaro: «Η Ελλάδα θα νοικιάσει δύο γαλλικές φρεγάτες»




του "ΑΒΑΤΟΝ"
Η Γαλλική Le Figaro  στο σημερινό της φύλλο, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Francois Hollande στην Αθήνα, συμφωνήθηκε και η ενοικίαση δύο Γαλλικών φρεγατών, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ελληνικός στόλος, φυσικά με την προσδοκία της επανάληψης στρατιωτικών προμηθειών.

Η εν λόγω συμφωνία θα επικυρωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, όταν θα επισκεφτεί την Ελλάδα ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας  Jean-Yves Le Drian όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή.
Επίσης,  η ίδια πηγή προσθέτει, πως συζητείται και η ενοικίαση τεσσάρων πολεμικών αεροσκαφών που μαζί με τις δύο φρεγάτες τύπου “Fremm”  θα ενσωματωθούν στον Ελληνικό στόλο και θα δρούν στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.  

Κι όλα αυτά, ενώ ο κ. Ολάντ κατά την εδώ επίσκεψή του μεταξύ άλλων στις επίσημες δηλώσεις του λέει: «Δεν ήρθα εδώ για να πουλήσω όπλα (εξοπλισμούς), το άκουσα και αυτό. Ήρθα για αλληλεγγύη»

Ποιος ξέρει για τι μας περνάει κι αυτός…

Μόλις μυρίζονται ψητό, σπεύδουν στο οικόπεδο με το μπάρμπεκιου όλοι οι μνηστήρες, με αγκαλίτσες και χτυπήματα στην πλάτη, πουλάνε και νοικιάζουν κανόνια, μοιράζουν κατανόηση στον πολύπαθο λαό, χαμόγελα στο φακό και, και, και…

Κι ακόμα ΑΟΖ δεν ανακηρύξαμε.

Θα γίνει ποτέ ρωτάμε;
«Στην ώρα της» μας λένε καθησυχαστικά οι από δω ασπόνδυλοι, που ακόμα και τώρα, έρποντας επαιτούν συμπάθειες και συμμαχίες…

Λέτε να μη γνωρίζουν και να μην καταλαβαίνουν την ισχύ αυτής της ενέργειας;
Φυσικά και το γνωρίζουν.
Γι αυτό άλλωστε τους καταγγέλλουμε.
Επειδή γνωρίζουν το κακό που κάνουν. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου