Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μίκης Μάντακας: Για πάντα ζωντανός - Η Ευρώπη των Εθνών είναι εδώ ! ! !


Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης του συναγωνιστή μας Μίκη Μάντακα, που έπεσε νεκρός τον Φεβρουάριο του 1975 στη Ρώμη, από τα πυρά ακροαριστερών, πολεμώντας για τα ιδανικά της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Πατρίδας, ενσαρκώνοντας με τον πλέον απόλυτο τρόπο το όραμα της Ευρωπαϊκής Ιδέας.


Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθη αντιπροσωπεία του Εθνικού Μετώπου αποτελούμενη από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Δ. Ζαφειρόπουλο και Γ. Νικολόπουλο.

Την επόμενη μέρα, μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας των διαφόρων ευρωπαϊκών εθνικιστικών κινημάτων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ξένων αντιπροσωπειών με αντικείμενο όχι μόνο την ανταλλαγή απόψεων αλλά και το σχεδιασμό κοινών εκδηλώσεων και δράσεων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και χαρακτήρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Ισπανοί συναγωνιστές του M.S.R., οι Βέλγοι του NATION, ενός κινήματος που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε βασικό πόλο έκφρασης του εθνικισμού στη Βαλλωνία,
οι Γάλλοι της οργάνωσης τοπικού χαρακτήρα Jeune Alsace καθώς επίσης και Κορσικανοί της Corsica Patria Nostra.

Ελείφθησαν μια σειρά από αποφάσεις και σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προβούμε σε σχετικές ανακοινώσεις.
Σε κάθε περίπτωση το Εθνικό Μέτωπο κατοχυρώνεται πλέον και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ο μόνος αυθεντικός εκφραστής της εθνικιστικής ιδέας στην  Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου