Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η διεθνής του χρήματος διασώζει...την Κύπρο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απόφαση που πήρε αυθαίρετα το συμβούλιο των Ευρωπαίων Υπουργών κατόπιν εντολής των αγορών, του οικονομικού κατεστημένου και των εγκάθετων κυβερνήσεων, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις τους. 
Η διάσωση της οικονομίας της Κύπρου μεταφέρεται στους καταθέτες των τραπεζών. Χωρίς προσχήματα πραγματοποιείται πλέον η επίθεση εναντίον των λαών, των κρατών, των εθνών.


Η απίστευτη εξέλιξη σύμφωνα με την οποία θα αφαιρεθούν τα χρήματα των καταθετών, γκρεμίζει και τα τελευταία φρούρια υπεράσπισης του διαβόητου "Ευρωπαϊσμού" και αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο των Ευρωπαϊκών διευθυντηρίων. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούν οι εθνικές κοινωνίες, τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει, τόσο πιο σύντομα θα αναλάβουν την πρωτοβουλία για την εθνική- κοινωνική ανασύνταξη.

Η Κύπρος μας αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο ότι η λογική της διαρκούς συμμόρφωσης σε αποφάσεις διεθνών κέντρων δεν οδηγεί παρά στην εξαθλίωση, την χρεοκοπία, την εξάρτηση.
Σημειώνουμε την συμμετοχή στις αποφάσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών!

Επισημαίνουμε με λύπη τις πολλές και εμπεριστατωμένες αναλύσεις του Εθνικού Μετώπου για την πορεία της κρίσης και την διαχείριση από την πλευρά της Ευρώπης.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου