Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;


Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο πρέπει να γραφτεί το ΚΚΕ και όχι στη Βουλή των Ελλήνων. Το ΚΚΕ είναι μια επιχείρηση και όχι κόμμα. 
Η διαφορά ενός κόμματος από μια επιχείρηση είναι ότι το κόμμα παράγει ένα προϊόν με βάση την ιδεολογία του και δεν κρίνεται ούτε το ίδιο για την παραγωγικότητά του ούτε το προϊόν του από την οικονομική του απόδοση. Μια επιχείρηση κρίνεται με τα ακριβώς αντίθετα κριτήρια. Κρίνεται για την παραγωγικότητά της και κρίνονται και τα προϊόντα της για την οικονομική τους απόδοση.


Το ΚΚΕ ακόμα και σε τυπικό επίπεδο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, εφόσον είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ΑΦΜ και η Γραμματέας του μαζί με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος συνεδριάζουν με πολλαπλές ιδιότητες. Η Γραμματέας του κόμματος είναι και Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ανώνυμης εταιρείας. Οι συνοδοιπόροι της εκτός από "επαναστάτες" είναι και οι ίδιοι μέτοχοι συγκεκριμένων εμπορικών επιχειρήσεων !

Τέσσερα ήταν τα βασικά "προϊόντα" της περσινής "σοδειάς" του ΚΚΕ. 
Ιδεολογικά "προϊόντα", τα οποία ήταν "ατυχή" για την ιδεολογία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας. "Προϊόντα" όμως ιδιαίτερα κερδοφόρα για την επιχείρηση με τον εμπορικό τίτλο ΚΚΕ. Προϊόντα, τα οποία "μοσχοπούλησε" η επιχείρηση ΚΚΕ την προηγούμενη οικονομική χρονιά.

1ο ΠΡΟΪΟΝ

"Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στους αγώνες υπέρ των λαθρομεταναστών".

Πελάτης είναι η Νέα Τάξη, η οποία έχει συμφέρον από τη λαθρομετανάστευση. 
Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Όπως αποδεδειγμένα πληρώνουν τις διάφορες ΜΚΟ, έτσι πληρώνουν και το ΚΚΕ. Οι πρώτες τούς εξυπηρετούν, "πουλώντας" προϊόντα "ευαισθησίας", ενώ το ΚΚΕ τους είναι απαραίτητο, γιατί το ίδιο προκάτ προϊόν το μετατρέπει σε προϊόν με ιδεολογική διάσταση. Πληρώνοντας η Νέα Τάξη το ΚΚΕ, μπορεί να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων.

Το κέρδος του Κ.Κ.Ε. είναι ανυπολόγιστο  Τα εκατομμύρια ευρώ, που εισέπραξε το ΚΚΕ από ανθρώπους της Νέας Ταξης και τα οποία δεν θα μάθουμε πόσα είναι για όσο διάστημα οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί δεν ελέγχουν τα οικονομικά του.

2ο ΠΡΟΪΟΝ

"Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στους αγώνες της αγροτιάς".

Πελάτης είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα η οποία έχει συμφέρον να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Στην εποχή που οι Βρυξέλες θέλουν να συντρίψουν τους Έλληνες εργαζομένους, βγάζουν το δικό τους ΚΚΕ με τους δικούς τους ευρωεπιδοτούμενους "αγρότες" να διχάσουν την κοινωνία και να διασπάσουν τις δυνάμεις τους.

Τεράστιο το κέρδος, εφόσον με το "προϊόν" του αυτό το ΚΚΕ πλήρωσε τα "τέλη" λειτουργίας της επιχείρησης. Τέλη απαιτεί η παράνομη "ασυλία", που εξασφαλίζει το ΚΚΕ από το διευθυντήριο των "δημοκρατικών" Βρυξελών. Το μοναδικό "νόμιμο" σταλινικό κόμμα σε όλη την Ευρώπη. Παντού στην Ευρώπη έχει καταδικαστεί ο σταλινισμός εκτός από την Ελλάδα.

3ο ΠΡΟΪΟΝ

"Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στους συνδικαλιστικούς αγώνες των δημοσίων υπαλλήλων".

Πελάτης είναι ο δικομματισμός, ο οποίος στηρίζεται στην προνομιακή μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να διατηρεί συμπαγείς τους κομματικούς πυρήνες των επαγγελματιών οπαδών του και άρα τη μόνιμη επαφή του με την εξουσία. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δίνουν την εξουσία στον δικομματισμό και το ΚΚΕ με τις "εμπνεύσεις" του δίνει τους δημόσιους υπάλληλους στον δικομματισμό.

Κέρδος τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ με τη μορφή της κρατικής επιχορήγησης. Μόνον την προηγούμενη χρονιά εισέπραξε "φανερά" 7 εκατομμύρια ευρώ και ένας Θεός ξέρει πόσα άλλα εισέπραξε κάτω από το "τραπέζι". Σ' αυτήν την κρατική επιχορήγηση αναζητά κάποιος το κέρδος από τους "πελάτες" του. Την κρατική επιχορήγηση του την εξασφαλίζουν τα κόμματα εξουσίας. Εκτός από αυτήν την απευθείας πληρωμή του "κόμματος" υπάρχει και η πληρωμή σε "είδος". Η πληρωμή, που αφορά τις χιλιάδες των μισθών των κρατικοδίαιτων στελεχών του. Δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος του "επαναστατικού" ΚΚΕ, που να μην εισπράττει το κατιτίς του από κάποιο δημόσιο ταμείο.

4ο ΠΡΟΪΟΝ

"Το ΚΚΕ ως "μεγαλοεργολάβος" της Ανώτατης Παιδείας, πρωταγωνίστησε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις".

Πελάτες τα διάφορα μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού και η Νέα Τάξη. Οι απόφοιτοι των πρώτων, οι οποίοι εξελίσσονται σε επιφανή στελέχη της δεύτερης, ευνοούνται από την "άποψη" του ΚΚΕ για την κρατική παιδεία. Βολεύονται εύκολα στον νεοταξικό πλέον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι "παραγωγές" τους. Χάρη στην υπολειτουργία και την ανούσια "υπερπαραγωγή" του συστήματος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης το σύνολο των "φιλέτων" της αγοράς εργασίας πηγαίνει στα χέρια των αποφοίτων των Χάρβαρντ χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όποιος έχει να πληρώσει στις ΗΠΑ, αποζημιώνεται στην Ελλάδα. Η Πανσπουδαστική φροντίζει για τα "προσόντα" των Ελλήνων φοιτητών και το Χάρβαρντ φροντίζει για τα "προσόντα" της κόρης της γραμματέας του κόμματος.

Το κέρδος της γραμματέως-εκδότριας, εφόσον από αυτήν τη στάση της προκύπτουν όλα τα εκατομμύρια των "χρυσών" συνεργασιών της Τυποεκδοτικής με τη "διαπλοκή". Συμμαθητές και "ομογάλακτοι" της κόρης της είναι οι ακραιφνείς Golden Boys, που προσφέρουν σε συνθήκες "ελεύθερης" αγοράς τα χρυσά συμβόλαια των εκδόσεων. Το "χρυσό" συμβόλαιο για τον "χρυσό" οδηγό του ΟΤΕ μπορεί να τον δώσει μόνον "χρυσός" μάνατζερ.

Και μην ξεχνάτε το σύνθημα της εταιρείας.

…"Το δίκιο του ΚΚΕ είναι το δίκιο του πελάτη".


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Όταν μια επιχείρηση απολύει εργαζομένους γιατί δε βγαίνει οικονομικά, το ΚΚΕ το θεωρεί καπιταλιστική μεθόδευση και στέλνει το ΠΑΜΕ απ' έξω να οργανώσει κατάληψη και απεργία.

Όταν μια επιχείρηση του ΚΚΕ (Τυποεκδοτική, 902) απολύει εργαζομένους γιατί δε βγαίνει οικονομικά, είναι σύμπτωμα της πίεσης του καπιταλισμού και οι καταλήψεις και απεργίες απαγορεύονται.

Όταν οι επιχειρήσεις απολύουν κηφήνες συνδικαλιστές, είναι χτύπημα στο εργατικό κίνημα.

Όταν ο 902 απέλυσε πέρσι από το σύνολο των εργαζομένων ΜΟΝΟ τους συνδικαλιστές, αυτό έγινε γιατί δε νοείται συνδικαλισμός στον 902.

Μια ζωή ψεύτες, προδότες και υποκριτές

Επιμέλεια: Δημήτρης Κόρακας – ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οργάνωση Ιωαννίνων


1 σχόλιο:

  1. Απ' ότι θα παρατηρήσατε, ο υπογράφων αναφέρεται σε Επιμέλεια κι όχι σε συγγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή