Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - συζήτηση στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Μετώπου, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Δημήτρης Γκίκας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος αναφέρθηκε στην απαράδεκτη επίθεση που λαμβάνει χώρα από τα διευθυντήρια και τις αγορές κατά της πατρίδας μας, καθώς και την διάθεση μας, που στηρίζεται στην μεγάλη ιστορική μας παράδοση, να αντισταθούμε. Αναφερόμενος στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση απέδειξε την εσφαλμένη στάση των Ελλήνων πολιτικών που επιμένουν να περιμένουν λύση από εκεί, ενώ ακριβώς από εκεί προέρχεται το πρόβλημα.


Ο αρχηγός του κινήματος Εμμανουήλ Κώνστας στην τοποθέτησή του σχετικά με τις εξελίξεις  αναφέρθηκε στην προσπάθεια βίαιου μετασχηματισμού της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που έρχεται παράλληλα με άλλες ανάλογες όπως αυτή της Κύπρου μας. Επίσης, αναφέρθηκε στην ολοένα αυξανόμενη οικονομική δυσπραγία που η περαιτέρω επιδείνωσή της θα αποτελέσει αφετηρία ανησυχητικών εξελίξεων. Επισήμανε ακόμα το ζήτημα της Τουρκικής διείσδυσης στην ελληνική οικονομία που συντελείται στον ίδιο χρόνο που γίνονται και άλλες κινήσεις φιλοτουρκικών κύκλων καθώς και η διαβόητη ανέγερση του τζαμιού.

Αυτός ο ασφυκτικός κλοιός Ευρώπης, Τουρκίας με εκπροσώπους τους εντολοδόχους τους πολιτικούς απαιτεί μια εθνική εξέγερση.
Η μόνη λύση στην κρίση είναι το εθνικό κρατος που με σειρά ενεργειών μπορεί να διασφαλίσει την επιβίωση και την ευημερία των Ελλήνων.

Το τέλος όλων των ψευδαισθήσεων ότι το σύστημα μπορεί να προσφέρει λύσεις για την πατρίδα και την κοινωνία και την κατάντια στην ελληνική εκπαίδευση ανέδειξε στην τοποθέτησή του ο Νεκτάριος Ντούζγουλης, Γραμματέας Νεολαίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου που συντόνιζε τη συζήτηση

Ακολούθησε συζήτηση όπου σημειώθηκαν οι πολλές και διαρκείς προκλήσεις ξένων και εγχωρίων εκφραστών του διεθνισμού, η ανάγκη για μεγάλες συλλογικές πρωτοβουλίες αντίστασης στην Ελληνική κοινωνία και το συμπέρασμα ότι η τεχνητή αντιπαράθεση αριστεράς - δεξιάς δεν έχει αξία, αφού σήμερα είναι ορατή πλέον η διαφορά μεταξύ Ελλήνων και ξενόδουλων.
Η πεποίθηση ότι το Εθνικό Μέτωπο αποτελεί ένα ζωντανό και ελπιδοφόρο προμαχώνα ήταν κυρίαρχη.

Στιγμιότυπα:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου