Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η Μάχη για το αυτονόητο…Αύριο η συζήτηση στο ΣτΕ για το γένος.



Συζητείται αύριο 17 Μαΐου 2013 στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), η Συνταγματικότητα της κατάργησης του γένους ως προϋπόθεση συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

Η προϋπόθεση αυτή ίσχυε ως αποτροπή αλλοεθνών να αλώσουν το στράτευμα  μέχρι και το 2009.

Το 2010 όμως, επί υπουργίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, εγκύκλιος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αλλά και με εγκυκλίους που υπέγραψαν όλοι οι μέχρι σήμερα ΥΕΘΑ, υπό την ανοχή και την ένοχη σιωπή των ανώτατων Στρατιωτικών όλων των όπλων, η προϋπόθεση αυτή καταργήθηκε και πλέον κάθε μετανάστης που με όποιο τρόπο αποκτά την Ελληνική υπηκοότητα, μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ αμφισβητώντας στην πράξη την ασφάλεια του Στρατεύματος και κατ’ επέκταση της Χώρας.

Η εκτελεστική εξουσία, εκείνη που πάσχισε να αποδώσει Ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, εκείνη που τους αξιοποίησε κι εξακολουθεί να τους αξιοποιεί ακόμα και ως ψηφοφόρους, επιμένει να διαμορφώνει συνθήκες τέτοιες που μόνο ως προδοτικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Αύριο Παρασκευή 17 Μαΐου, οι δικαστές του ΣτΕ εκπροσωπώντας την Ελληνική Δικαιοσύνη, καλούνται να αποφασίσουν το αυτονόητο. Να χαρακτηρίσουν αντισυνταγματική την κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση συμμετοχής στις εξετάσεις των ΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΣΥ.

Το Εθνικό Μέτωπο θα είναι παρόν (όπως έπραξε και σε όλες τις προηγούμενες σχετικές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) στη προγραμματισμένη συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 09:00 το πρωί, έξω από το κτήριο του ΣτΕ, 
Πανεπιστημίου 47 – 49




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου