Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Λέμε ΟΧΙ στο ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός Έλληνα πολίτη,

ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός υπηκόου άλλου κράτους που βρίσκεται νόμιμα στην πατρίδα μας, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους τουριστικούς, είτε για σπουδές ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Άλλωστε, για την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, υπάρχουν  27 τζαμιά καθώς και άλλοι 30 χώροι περίπου που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή. (Μεταξύ αυτών και το μεγάλο τζαμί στο Μοσχάτο, δωρεά Σαουδάραβα μεγαλοεπιχειρηματία). Επίσης μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για προσευχή στις εγκαταστάσεις του όπου εδώ και δεκαετίες οι πιστοί μουσουλμάνοι επισκέπτες του (και όχι μόνο) ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ 
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ:

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στον Ελαιώνα, όπου μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο  πέρα δίδασκε ο Πλάτωνας ο μεγάλος μας φιλόσοφος.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, που στοχεύει στην ανατροπή των κοσμικών καθεστώτων και την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις 5 εντολές της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας»: «Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας, ο Προφήτης είναι το πρότυπό μας, Το Κοράνι είναι το Σύνταγμά μας, Η Τζιχάντ είναι η ζωή μας, ο θάνατος είναι η ελπίδα μας.»

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο Νέο-οθωμανισμό του Νταβούντογλου

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής κοινωνίας από Εθνική σε πολυπολιτισμική

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Ο συστηματικός εξισλαμισμός που προωθείται στρέφεται κατά της ορθοδοξίας και των παραδόσεων

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην πολιτισμική και πληθυσμιακή αλλοίωση της περιοχής του Ελαιώνα αλλά και της πατρίδας μας εν γένει.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην ανάληψη της  δαπάνης των 846.000 ευρώ για την κατασκευή του τζαμιού από το ελληνικό κράτος. Να διατεθούν αυτά τα χρήματα για τα ελληνόπουλα και τα ελληνικά σχολεία .

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ορδές των απρόσκλητων παράνομων φανατικών μουσουλμάνων. Έχουμε χρέος να τους απελάσουμε  άμεσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει χριστιανική εκκλησία.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις βεβηλωμένες χριστιανικές εκκλησίες στην Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο.ΕΛΛΗΝΑ
 ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
 ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 19.00
 ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ
Γραμμή ΜΕΤΡΟ: Σύνταγμα - Αιγάλεω
(Οδικώς: Ιερά Οδός 131, 
διασταύρωση Ιεράς Οδού και Αγίας Άννης)


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ.ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΕΔΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΣ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή