Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η ύφεση θα συνεχιστεί - αναμένονται εξεγέρσεις.



Οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προβλέπουν μείωση της ύφεσης (αλλά πάλι ύφεση στα 4,6) στα τέλη του 2014. Οι δηλώσεις Ρεν ότι πρέπει να αναμένονται κοινωνικές εκρήξεις, δηλώνουν την πλήρη γνώση της κατάστασης από μέρους των Διευθυντηρίων.


Σε συνδυασμό με την δημοσίευση των στοιχείων, που αποκαλύπτουν την μυθολογία ότι μας κράτησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι, οι οποίοι όπως φαίνεται θησαυρίζουν από τη δυστυχία μας και μας επιβάλλουν πολιτικές εξόντωσης και εστιάζουν στην πλήρη εξαγορά των περιουσιακών μας στοιχείων, φανερώνει την πλήρη κατάρρευση κάθε επιχειρήματος υπεράσπισης του διεθνούς ελέγχου που μας καταβάλλει μέρα με τη μέρα. Νέα γενιά πλουσίων, νέα τζάκια της νέας μεταπολιτευτικής περιόδου.

Το τίμημα από κάθε αποκρατικοποίηση κατευθύνεται στην απομείωση του χρέους στερώντας έτσι σημαντικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της κρίσης. 
Όταν θα τελειώσει αυτός ο κύκλος διακυβέρνησης το σχέδιο προβλέπει να είμαστε πιο φτωχοί και με ελάχιστη περιουσία. 
Δυστυχώς η μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζεται με τις δυνάμεις που εξακολουθούν να κυβερνούν πλέον να έχουν την ανοικτή προστασία των ξένων.
Αυτούς καλείται να αντιμετωπίσει ο Εθνικισμός. 

Απέναντί μας δεν είναι τώρα πια η ασαφής και πολλά υποσχόμενη δήθεν Ευρωπαϊκή Ιδέα, είναι οι δυνάμεις που έχουν επιβάλλει την κατάλυση της κυριαρχίας και την εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας. 

Ο αγώνας μας είναι σκληρός 
και απελευθερωτικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου