Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μανώλη Κεφαλογιάννη "μπράβο...άξιος ο μισθός σας"


του Σπύρου Παπαδόπουλου
Μέλους του Πολιτικού Γραφείου
Του Εθνικού Μετώπου

Την Παρασκευή 7/6 στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM σε τηλεφωνική συνέντευξη του ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ακούσθηκε μεταξύ άλλων να λέει:

« ..Πατριωτισμός είναι ν’ αγαπάς την πατρίδα σου ενώ Εθνικισμός είναι να μισείς τους άλλους .. » (!)

Πόσα καράτια άραγε πολιτικής βλακείας μπορεί να κουβαλάει κάποιος όταν ξεστομίζει δημόσια τέτοια πολιτικάντικα μαργαριτάρια ;


Σε ποιο λεξικό πολιτικής ορολογίας το διάβασε αυτό ο κ. Κεφαλογιάννης ώστε να μας υποδείξει να το διαβάσουμε και εμείς;
Ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς έλεγε: «..Τι τα θες, ο πατριωτισμός είναι έμφυτος κι εγώ είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ » θέλοντας με αυτόν τον διαχωρισμό να δείξει ότι καθένας που γεννιέται στην ..πατρώα γη έχει έμφυτη την αγάπη για την πατρίδα του, ο εθνικισμός όμως είναι ένα συναίσθημα, μια συνειδητότητα της διαχρονικής πορείας του έθνους μέσα από την οποία προκύπτει και η προσωπική ευθύνη, όσων νιώθουν έτσι για προσφορά και αγώνα..

« Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν, θα ρθούνε θα περάσουν κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί…» γράφει επίσης ο Κωστής Παλαμάς δίνοντας με τόσο γλαφυρό τρόπο την έννοια της ιστορικής αλυσίδας του έθνους.

Ποιοι είναι κ. Κεφαλογιάννη αυτοί που κατά τον ποιητή «χρωστάνε;»

Μα αυτοί που νιώθουν τον εθνικισμό τους και την ευθύνη για προσφορά στο σήμερα και το αύριο αυτού του έθνους, του έθνους που ΕΣΕΙΣ  οι φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, δεξιοί, ακροδεξιοί, πλουτοκράτες, κεφαλαιοκράτες, διεθνιστές, κοσμοπολίτες, πολυπολιτισμικοί παγκοσμιοποιητές, κλέφτες του δημοσίου χρήματος, παραχαράκτες της ιστορίας μας, αποδομείτε και καταστρέφετε με μοναδικό σκοπό το προσωπικό σας συμφέρον.

«Ο Έλληνας είναι εθνικιστής. Όταν πάψει να είναι, θα πάψει να είναι και Έλληνας» γράφει 
ο Ίων Δραγούμης στο βιβλίο του «ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες» ενώ ο π. πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξανδρος Παπαναστασίου δημοκράτης και φιλελεύθερος στο βιβλίο του « Ο Εθνικισμός » αναγνωρίζει την κυριαρχία του Εθνικισμού σαν φυσική κατεύθυνση του λαών σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων τους.

Μήπως κ. Κεφαλογιάννη οι προαναφερόμενοι μισούσαν ..τους άλλους;

Γνωρίζουμε βέβαια ότι οι διάφορες «στοές» «σχολές» τα κάθε λογής club και διεθνή forumπου μαθητεύουν αυτοί οι εκ γενετής πολιτικοί της υπό κατοχήν χώρας, σας διδάσκουν την αποδόμηση του έθνους και την κατασυκοφάντηση του εθνικισμού γιατί ΑΥΤΟΣ είναι ο μοναδικός εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας την οποία με συνέπεια υπηρετείτε ..

Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι, ακριβώς την ίδια απάντηση, στον ίδιο δημοσιογράφο είχε δώσει ο Αντώνης Σαμαράς επί εποχής «Πολιτικής Άνοιξης» πριν μερικά χρόνια, σε κεντρική εκπομπή μεγάλου καναλιού, σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, και με αφορμή το Σκοπιανό, αν είναι εθνικιστής ο κ.Σαμαράς απάντησε «Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την πατρίδα σου, εθνικισμός είναι να μισείς τους άλλους» (!!!)

Μπράβο...Άξιος ο μισθός σας…!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου