Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Οι Έλληνες δολοφονούνται και η κυβέρνηση μοιράζει συλλυπητήρια


Πάνδημη οργή επικρατεί από την νέα δολοφονία αστυνομικού. Οι συμμορίες που συγκροτούν τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν εισέλθει στην χώρα εξακολουθούν να αλωνίζουν σπέρνοντας τον θάνατο. Το κίνημα μας καταδικάζει την παθητική στάση της Ελληνικής πολιτείας και ζητάει την άμεση αντιμετώπιση του οξύτατος πλέον προβλήματος.

Από το γραφείο τύπου

Οι οργανώσεις του κινήματος 
εξέδωσαν ανάλογες ανακοινώσεις:

Ένας συμπατριώτης μας αστυνομικός, έχασε την ζωή του την ώρα του καθήκοντος, τη στιγμή που ο πολιτικός του προιστάμενος κ. Δένδιας έχει μοναδικό μέλημα να υπερασπίσει τα (υποτιθέμενα) δικαιώματα των παρανόμων μεταναστών. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης, ασχολείται με τον ανύπαρκτο ρατσισμό στην Ελλάδα, ανίκανος πλέον να κρατήσει στις φυλακές τους Αλβανούς δολοφόνους του οικογενειάρχη αστυνομικού.

Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου, εύχεται στην οικογένεια του ηρωικού αστυνομικού τα συλλυπητήριά της και καλεί την πολιτεία να της συμπαρασταθεί, ως οικογένεια ήρωα πολέμου.

Ενός πολέμου ο οποίος έχει ξεκινήσει χωρίς την θέλησή μας και θα έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ζωή των Ελλήνων.
Τέλος, καλεί την κυβέρνηση, να επαναφέρει την ασφάλεια και την ζωή των Ελλήνων σε πρώτη προτεραιότητα, διότι χωρίς Έλληνες, τα "προγράμματά" της είναι παντελώς περιττά.

Οργάνωση Λαμίας
Εθνικού Μετώπου
metopolamias@gmail.com


Άλλο ένα θλιβερό γεγονός για την Ελληνική Αστυνομία είναι η δολοφονία του 36χρονου Υπαρχιφύλακα στο Δίστομο, από αδίστακτους αλβανούς κακοποιούς με βαρύ οπλισμό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

Ως ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ διεκδικούμε τον ανασχεδιασμό και τη διαμόρφωση μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Αστυνομίας.

Ζητάμε νέα και σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης μέσα από τα οποία θα αναδεικνύονται οι γνώσεις και θα αξιοποιούνται οι εμπειρίες τους, για να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επιτέλεση του έργου τους.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, να επιδιώξουμε μέσω ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης αλλά και άλλων προσφερόμενων μεθόδων, να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέλη της Αστυνομίας να διευρύνουν και να καλλιεργήσουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

Πρέπει να γίνουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε να περάσουμε το μήνυμα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και του σεβασμού απέναντι στους Έλληνες αστυνομικούς.

Επιτέλους λύστε με νόμους τα χέρια της Ελληνική Αστυνομίας, πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.


ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - 
Δελτίο Τύπου για την εν ψυχρώ δολοφονία 
του Υπαρχιφύλακα στο Δίστομο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου