Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Τιμή στη μνήμη του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Σήμερα είναι η επέτειος της ηρωικής πτώσης του Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά που ως σύγχρονος ακρίτας έπεσε στο Αιγαίο αντιμετωπίζοντας την τουρκική αεροπορία.

Ένας ακόμα ήρωας προστέθηκε στο πάνθεον αγωνιζόμενος με άνισα μέσα, με μια πολιτεία που αντί να στέκεται σκληρή απέναντι στις τουρκικές επιδιώξεις, καταφεύγει στις υποχωρήσεις και τον “διάλογο” προκειμένου να διαπραγματευτεί τα ιερά και τα όσια του Ελληνικού έθνους που ασφαλώς δεν ανήκουν στους πολιτικούς της θλιβερής μεταπολίτευσης.


Σήμερα που κάνει την εμφάνισή του με δυναμικό τρόπο ο νεοθωμανισμός και την ίδια ώρα η χώρα γίνεται αντικείμενο ξεπουλήματος από όλα τα σημεία του ορίζοντα, η ηρωϊκή στάση του Υποσμηναγού Σιαλμά αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Μας υπενθυμίζει, ότι οι ένοπλες δυνάμεις υπερασπίζονται την ακεραιότητα και την κυριαρχία της πατρίδας κάτω από αντίξοες συνθήκες που κάθε μέρα γίνονται χειρότερες.

Στρατός, Ναυτικό και Αεροπορία κρατούν την πατρίδα όρθια, παρά τις περικοπές, παρά την επίθεση στις ανάγκες του έμψυχου και άψυχου δυναμικού. Παραμένουν κορυφαίος ιστορικός παράγοντας που αποτρέπει κάθε πρωτοβουλία υποταγής. Αυτό ας το θυμούνται όλοι!

Υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς. Παρών!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου