Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Ο Εθνικισμός απάντηση στην κρίση και τον ραγιαδισμό - Ομιλία στον Πειραιά -

Στο γραφείο της Οργάνωσης Πειραιά του Εθνικού Μετώπου
λίγο πριν την έναρξη των ομιλιών.
Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Πειραιά εκδήλωση, ομιλία- συζήτηση χθές 23 Ιουνίου. Η νεολαία έδωσε έντονο παρόν και έδειξε ότι το καλοκαίρι θα είναι μια ακόμα αποφασιστική αγωνιστική περίοδος.


Ο Νεκτάριος Ντούζγουλης επικεφαλής της νεολαίας μίλησε για την διαρκή δράση που δίνει ελπίδα και προοπτικές και προλόγισε τους ομιλητές. 
Ο Δημήτρης Γκίκας ενημέρωσε για την πορεία του ζητήματος του τζαμιού. Ανέφερε την κλιμάκωση των προσπάθειών μας, την συμμετοχή του λαού της Αθήνας και την συντονισμένη δράση κύκλων του συστήματος να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του κινήματος Εμ. Κώνστας εξέθεσε διεξοδικά την παρούσα πολιτική κατάσταση και επανέλαβε ότι το τοπίο είναι ξεκάθαρο, αφού υπάρχουν πλέον τρείς κυρίαρχες τάσεις, που τελικά γίνονται δυο. Η τρικομματική κυβέρνηση που μεταβλήθηκε σε δικομματική και αποτελεί συνέχεια της διεφθαρμένης, ανίκανης και χρεοκοπημένης διακυβέρνησης των μεταπολιτευτικών χρόνων αλλά παρουσιάζεται ανθεκτική λόγω των τεραστίων δυνατοτήτων της , πολλές εκ των οποίων εκπορεύονται από τους ξένους αφέντες. Υπάρχει επίσης η δεύτερη τάση που εκφράζει η νεοκομμουνιστική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αυτή λίγο απέχει της πρώτης καθώς παραμένει πιστή στα ίδια κέντρα εξουσίας και ασπάζεται υπερεθνικές λύσεις. Στο ίδιο κλίμα παρουσιάζεται ολοένα και πιο επικίνδυνος ο νεοθωμανισμός που βρίσκει θιασώτες στους πρακτορικούς και προδοτικούς κύκλους της χώρας. Άρα έχουμε μια παράταξη κοινών απόψεων με διαφορετικές αποχρώσεις πάντως επί της ουσίας διεθνιστική.

Ο Αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Εμμ. Κώνστας
Η άλλη τάση που αναπτύσσεταιA στην πατρίδα είναι η δική μας , των εθνικιστών. Η πρόταση που αρνείται τα σαθρά ιδεολογήματα, που αντιτίθεται στην διοίκηση των ξένων επιτρόπων και απορρίπτει την καθοδήγηση των Βρυξελλών, του Βερολίνου, της Ουάσιγκτον και των διευθυντηρίων. Αυτές οι δυνάμεις που εκφράζουν την δύναμη του έθνους απέναντι στην παγκοσμιοποίηση μπορούν και πρέπει να επικρατήσουν.

Το ερώτημα λοιπόν όπως διαμορφώνεται σήμερα είναι Εθνικισμός ή ραγιαδισμός. Το Εθνικό Μέτωπο απαντά: μόνον ο Ελληνικός εθνικισμός αποτελεί βιώσιμη πρόταση για το μέλλον, όσο πιο σύντομα μπορούμε πριν αφανιστούμε.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Γιώργος Παρασκευόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, μίλησε για ττις ετικέτες του συστήματος και την κατάρρευσή τους. Επεσήμανε πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκονται πολλοί προσδιορισμοί που το σύστημα θέλει να δώσει μόνο και μόνο για να κατευθύνει τις εξελίξεις.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Γιώργος Παρασκευόπουλος
Με ιστορικές αποδείξεις και πολιτική τεκμηρίωση βασισμένη στα γεγονότα, εξέθεσε πως οι διάφορες ξενοκίνητες κάστες συμφερόντων δημιούργησαν το βαθύτατα διχαστικό κλίμα, μέσα από την αντίθεση δεξιάς – αριστεράς, εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες για τον έλεγχο του κράτους και την διαιώνιση της εξουσίας τους. Ανέδειξε την τυχοδιωκτική στάση των σύγχρονων πολιτικών σχημάτων και κυρίως των προσώπων, που στο όνομα αρχών όπως η πατρίδα και το έθνος δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα και την παγκόσμια εξουσία. Αναφέρθηκε επίσης στα σημερινή κυριαρχία του κεφαλαίου που επιδιώκει την εξαφάνιση του έθνους και τόνισε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής μέχρι τον έσχατο ουρανό!

Ο Δημήτρης Γκίκας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.Μ. 
και δίπλα του ο Νεκτάριος Ντούζγουλης, επικεφαλής Νεολαίας, μέλος Π.Γ.
Ακολούθησε συζήτηση όπου επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική διάθεση και η αυξανόμενη επιρροή και διείσδυση του Εθνικού Μετώπου στην κοινωνία.

Στιγμιότυπα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου