Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Άνοδος της επιρροής μας στη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
  Περιφερειάρχης Εθνικού Μετώπου 
Μακεδονίας και Θράκης

Αυξάνεται καθημερινά η επιρροή του δημοτικού συνδυασμού εθνικιστικών δυνάμεων υπό τη ηγεσία του στελέχους μας και μέλους του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου Γιάννη Κουριαννίδη. Παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα καθώς και την απάντηση του συναγωνιστή Κουριαννίδη. Προφανώς, οι κύκλοι των δημοσιευμάτων δεν έχουν συνηθίσει τον ανεξάρτητο πολιτικό λόγο του κινήματος μας και το συνδέουν με άλλους πολιτικούς φορείς. Διαβάστε παρακάτω το τελευταίο δημοσίευμα...παραπληροφόρησης.

Η ακροδεξιά και η ΧΑ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης (!!!!!!)

Το παρών έχει δώσει ήδη στην πόλη η νέα δημοτική παράταξη που πρόσκεινται (!!!!!!) στην Χρυσή Αυγή, κίνηση που ανησυχεί τα στελέχη της παράταξης Γκιουλέκα. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος με τον ΛΑΟΣ Γιάννης Κουριαννίδης ανακοίνωσε την ίδρυση δημοτικής παράταξης υπό τον τίτλο «Θεσσαλονίκη ελληνική πόλη», κίνηση στον πολιτικό χώρο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής. Ο Γ. Κουριαννίδης είναι γνωστός στην πόλη για τις δημοκρατικές του ευαισθησίες.

Ο Κωνσταντίνος Βασιλικός, υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη της Χρυσής Αυγής «Εθνική Ανάγκη για την Θεσσαλονίκη» στις δημοτικές εκλογές του 2010, δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα πράγματα του Δήμου, κάνοντας όλο και περισσότερους να θεωρούν πιθανή την συνένωση των κινήσεων ΧΑ- Κουριαννίδη.

Χρυσαυγίτικη επίθεση με το καλημέρα (!!!!!!!)

Μετά την παρουσίαση της νέας δημοτικής παράταξης, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, συνοδός του Κουριαννίδη έκανε λεκτική επίθεση ενάντια στον δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη» και στέλεχος της αριστεράς, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Π. Αβραμόπουλος, αναγκάστηκε, με έντονο ύφος, να τους ζητήσει να αποχωρήσουν από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Ενδεικτικά, ο Κουριαννίδης έχει παρουσιάσει μαζί με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο (πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, σημερινό εκδότη του φιλοχουντικού Ελεύθερου Κόσμου και παρά τρίχα πολιτευτή του ΛΑΟΣ) και τον Δημήτρη Καψάλα (παλιό στέλεχος της οργάνωσης του Πλεύρη Κόμμα 4ης Αυγούστου), το βιβλίου του Κώστα Πλεύρη «Γεγονότα 1965-1977: τα άγνωστα παρασκήνια», στην Θεσσαλονίκη.

Η «ελαφροδεξιά» και οι «ἐκδρομές πατριδογνωσίας»

Ο κ. Κουριαννίδης μεταξύ άλλων διατηρεί την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, «Δεσμοί Ελλήνων», στην οποία έδωσε πρόσφατα τον μονοθεματικό αφιερωματικό τίτλο «οι γκέυ και οι… κρυφοί». Ο Γ. Κουριαννίδης στην δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του 2010 στήριξε την ΝΔ και τον Κ. Γκιουλέκα, σήμερα αποκαλεί αυτόν και την παράταξη του «ελαφροδεξιά», και αντιπολιτεύεται, από τα δεξιά τον Άνθιμο, καταγγέλοντας τον για συμβιβασμό στο θέμα του Pride.

Ο Γ. Κουριαννίδης έχει υπάρξει, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2002 με τον συνδυασμό «Mέτωπο για τη Θεσσαλονίκη», υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του «Ελληνικού Μετώπου», και υποψήφιος βουλευτής στην A΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Στον ελεύθερο του χρόνο μιλάει σε τοπικής εμβέλειας κανάλια και διοργανώνει «ἐκδρομές πατριδογνωσίας».

Ι.Μ

http://www.alterthess.gr/content/i-akrodeksia-kai-i-xa-gia-ton-dimo-thessalonikis

Η απάντηση του συναγωνιστή μας 
Γ.Κουριαννίδη ήταν άμεση...

Λασπολόγα-λασπολόγα κάτι θὰ μείνει. Δὲν ξέρω πιὰ ἂν τὸ εἶπε ὁ Γκέμπελς ἢ ὁ Λένιν, πάντως ἡ ἀριστερὰ φαιὰ προπαγάνδα μετέρχεται ἄψογα τῆς πρακτικῆς αὐτῆς. Περαστικά σας σύντροφοι. Καρφὶ στὸ μάτι σας ἡ παρουσία μας, ποὺ γιὰ νὰ τὴν ἀντιμετωπίσετε θὰ πρέπει πιὰ νὰ βρεῖτε ἐπιχειρήματα καὶ πειστικὲς ἀπαντήσεις. Μὲ τὶς λάσπες, τὰ ρουφιανέματα καὶ τὴν παραπληροφόρηση ἀπαξιώνετε τοὺς ἐαυτούς σας καὶ μόνο...


Γιάννης Χ. Κουριαννίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου