Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Αριστεριστές εκπαιδευτικοί 
προωθούν την ελευθεριότητα στα σχολεία. Παίζουν παιχνίδια ηθικού θανάτου με τα παιδιά μας και τα αφελληνίζουν
    Δεν λογαριάζουν οι κομμουνιστές 
τους γονείς, την παράδοσή μας και την Εκκλησία


Διαβάστε: "Τη σχέση της 15χρονης Αλέκας με τον 25χρονο Σάκη" περιγράφει ένα κείμενο που περιέχεται στο τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου.
Το κείμενο αυτό, δηλαδή, διδάσκεται, από παιδιά ηλικίας 13 ετών, συνομήλικα της Χριστίνας από τα Σπάτα η υπόθεση της οποίας απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Ο μέσος αναγνώστης του συγκεκριμένου τετραδίου Εργασιών αντιλαμβάνεται ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα από το βιβλίο της Ρούλας Κακλαμανάκη 'Γραφές Αθωότητας' τοποθετήθηκε εκεί για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του εγχειριδίου που δεν είναι άλλος από το να γίνουν αντιληπτές από τους μαθητές οι διαφορές ανάμεσα στο γραπτό και στο προφορικό λόγο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο απόσπασμα που περιγράφει τη σχέση της 15χρονης Αλέκας με τον 25χρονο Σάκη, τον ηλεκτρολόγο, τον πρώτο έρωτα της τάξης τον οποίο κρυφοξέρουν όλοι οι μαθητές και σχολιάζουν, προκαλεί αίσθηση και συζητήσεις για το κατά πόσο έπρεπε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο» (parapolitika.gr).

Κι όλα αυτά γνωστοποιούνται, μετά την απαγωγή 13χρονης από Αλβανό!
Ποιοι παίζουν ανήθικα παιχνίδια με τα παιδιά μας; Και που είναι οι αρμόδιοι εισαγγελείς;


Προσπαθούν δια της βίας και κάνοντας χρήση δεσπόζουσας θέσης οι αριστεριστές εκπαιδευτικοί, να μετατρέψουν τα παιδιά μας σε σαπρόφυτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εισάγοντας μηδενιστικά, υλιστικά και ηδονιστικά πρότυπα. 

Οφείλουμε όλοι, με προσφυγές στη Δικαιοσύνη, να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους, ώστε να μπλοκάρουμε τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε ηθικό βούρκο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου