Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ / Η επέτειος της εισβολής - Ώρες ιστορικών αποφάσεων.


Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, έχει τεράστιες συνέπειες στην εθνική μας ζωή. Η απώλεια εθνικού εδάφους, η βαρβαρότητα και η συνεχιζόμενη κατοχή είναι μόνο οι πρώτες αναγνώσεις. Η πορεία των πραγμάτων απέδειξε την συνεργεία του παλαιού πολιτικού κόσμου στην εισβολή, την διαρκή και σχεδιασμένη τουρκική προσπάθεια σε όλα τα μέτωπα Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη απέναντι στην υποτονική και ενδοτική διάθεση των κυβερνήσεων μας, καθώς και την γενικότερη απαξίωση του έθνους και των δικαίων του.

Αυτή η επέτειος βρίσκει τον Ελληνισμό για μια ακόμα φορά, στην Ελλάδα και τη Κύπρο δοκιμαζόμενο. Η εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί και νέες περιπέτειες απειλούν την πατρίδα. Αυτή η δυσχερής θέση μας παρέχει την δυνατότητα να εκτιμήσουμε με ωριμότητα και με τη βεβαιότητα που μας δίνουν τα γεγονότα, ότι μόνον με τις δικές μας δυνάμεις και με πίστη στα πεπρωμένα μας μπορούμε να βρούμε το δρόμο της ανεξαρτησίας και της ανασυγκρότησης. Τότε και οι όποιες δυνάμεις θα έχουν ως συνομιλητή τον ενωμένο και προσανατολισμένο ανυποχώρητα Ελληνισμό που δεν μπορεί παρά να θριαμβεύσει.

Ας γίνει η επέτειος της Τουρκικής εισβολής μια αφετηρία για την αναγέννηση της πατρίδας, μια αφετηρία για την απελευθέρωση της Κύπρου μας, από Τούρκους και κάθε λογής τυράννους.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου