Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το Εθνικό Μέτωπο για την Χρυσή Αυγή


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου 


Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που προξένησαν οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου κατά την συνεδρίασή του εξέτασε τις συνθήκες και αποφάσισε να προβεί στην παρούσα ανακοίνωση.

Η αντίθεσή μας με τον συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό είναι γνωστή και προέρχεται από την αδυναμία του να εκφράσει προγραμματικό λόγο, την εσφαλμένη και προβληματική αντίληψή του σχετικά με τις μεθοδεύσεις δράσεων καθώς και την δομή, τον χαρακτήρα και την μέχρι σήμερα ιστορία του.

Όσο διαρκεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης των πιθανών εγκληματικών ενεργειών και μέχρι να υπάρξει πλήρης εικόνα της καταστάσεως δεν θα τοποθετηθούμε. Εάν και εφόσον αποδειχθεί η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής (ηγεσία, στελέχη, μέλη) είναι αυτονόητη η καταδίκη στη συνείδηση όλων των Ελλήνων.

Θέλουμε να επισημάνουμε τη μεθόδευση κυβέρνησης, αστυνομικών και δικαστικών αρχών που υπερέβησαν κατά πολύ τα όρια αναλόγων ενεργειών. Επίσης την άθλια εκμετάλλευση του ζητήματος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το προσωπικό του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, που επιχειρούν να συνδέσουν τα γεγονότα με τρόπο ώστε να απαξιώσουν τον εθνικισμό και να προσφέρουν άλλοθι στην πολυπολιτισμικότητα και την εξαθλίωση. Την ίδια ώρα η συντριπτική πραγματικότητα των νέων μέτρων, της κατάρρευσης του μύθου του πρωτογενούς πλεονάσματος βαρύνουν το μέλλον του λαού αλλά ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί.

Ο Εθνικισμός είναι η ελπίδα της πατρίδας και της κοινωνίας αλλά και έκφραση ήθους και αξιοκρατίας, γι' αυτό όλο και περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες προσβλέπουν σε αυτόν.


Το Εθνικό Μέτωπο έχει αποδείξει τη συνέπεια και τη σοβαρότητά του. Μέσα από τις τάξεις του διεξάγει τον αγώνα για την Ελλάδα και την κοινωνία ως κύριος φορέας-εκφραστής του Ελληνικού Εθνικισμού. Είναι η δύναμη αντίστασης και προοπτικής που αγωνίζεται να φέρει την πολιτική στο προσκήνιο και μόνον αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου