Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ανώνυμη καταγγελία 
προώθησε ο Υπουργός Εσωτερικών.
Τα τσεπώνουν επίορκοι που 
θησαυρίζουν διαλύοντας τη χώρα.



Ανώνυμη καταγγελία προωθήθηκε από το γραφείο του Υπ.Εσ. σχετικά με ασύλληπτο φαγοπότι από  «ειδικές μεταχειρίσεις» που συμβαίνουν στο τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων.
Φυσικά, σιγή ιχθύος από τον Δήμαρχο Καμίνη…

Παραλήπτες της Καταγγελίας – επιστολής έγιναν: ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης, προώθησε την καταγγελία η οποία έφτασε στο γραφείο του με την υπογραφή «Εργαζόμενοι στο τμήμα αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων».

Όπως προκύπτει από το περιεχόμενό της, εντοπίζεται έντονη παραβατικότητα
υπαλλήλων της εν λόγω Διεύθυνσης σε ότι αφορά στην νομιμοποίηση παράνομων αλλοδαπών.
Πιο συγκεκριμένα: Το κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Ψαρών και Μαιζώνος αρ. 45, έχει μετατραπεί σε μια βιομηχανία με σκοπό το ξέπλυμα χιλιάδων βεβαιώσεων οι οποίες έχουν εκδοθεί παράνομα και χιλιάδων ελλιπών δικαιολογητικών βάσει των οποίων δεν μπορούν να συγκροτηθούν πλήρεις φάκελοι. Κατά συνέπεια, εκείνοι που δεν μπορούν να έχουν τις προϋποθέσεις ανανέωσης, δεν δικαιούνται μπλε βεβαίωσης παρά μόνον αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτό τουλάχιστον λέει και η απλή λογική…
Έλα όμως που τα πράγματα γίνονται διαφορετικά και κάθε λογική διαψεύδεται στο βωμό του κέρδους...
Οι μακροχέρηδες της δημαρχίας, εφεύραν τρόπο…
Με το ανάλογο τίμημα, χορηγούν τη σχετική μπλέ βεβαίωση κι ο παράνομος, γίνεται «νόμιμος» και κυκλοφορεί ανενόχλητος εντός και εκτός Ελλάδος  για 2 – 3 χρόνια.

Αυτά και άλλα πολλά σχετικά με την σωρεία των παρανόμων ενεργειών της συγκεκριμένης διεύθυνσης, αναφέρονται στην καταγγελία.

Μετά απ’ αυτά, ο Υπουργός έκρινε πως πρέπει να ερευνηθεί η ορθότητα και των καταγγελλομένων και προώθησε το έγγραφο,

Αναμένουμε φυσικά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο, ενώ  ενδιαφέρον θα είχε και η τοποθέτηση του κ. Καμίνη…  



   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου