Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η ευχή του Εθνικού Μετώπου


Σ' αυτές τις γιορτινές ημέρες, είναι συνήθεια όλων να αποδίδουμε τυπικές ευχές. Σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, στο Εθνικό Μέτωπο θεωρούμε ότι οι τυπικές ευχές οφείλουν
να παραχωρήσουν τη θέση τους σε ουσιαστικές δράσεις και πραγματική συμπαράσταση. Διανέμοντας ρουχισμό, τρόφιμα και παιχνίδια σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, δείξαμε ότι ακόμα και μια μικρή κίνηση ανθρωπιάς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα Χριστούγεννα των συμπολιτών μας! Δίχως πολλές παράτες, δίχως ψεύτικες τυμπανοκρουσίες, δείξαμε έναν άλλο δρόμο πολιτικής από το συνηθισμένο! Το θεωρήσαμε χρέος μας και το πράξαμε!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η πατρίδα μας είναι υπό καθεστώς οικονομικού ολοκληρωτισμού. Η μοναδική λύση είναι η αντίληψη αυτής της ιδιότυπης κατοχής και η πίστη στις δυνάμεις του Έθνους μας. Γιορτάζοντας το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Χριστού, ας αγωνιστούμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για την αναγεννηση του Ελληνισμού!

Αυτά τα Χριστούγεννα, πολλές οικογένειες βρίσκονται εξαθλιωμένες, ταπεινωμένες, μαστιγωμένες από τη φοβερότερη ίσως κρίση των τελευταίων ετών. Η μοναδική λύση είναι η επιστροφή στις παραδοσιακές μας αξίες, την ελληνική περηφάνια, την ανθρωπιά και το αίσθημα της συλλογικότητας. Ως Έλληνες, αυτά οφείλουμε να διατηρήσουμε και να τα διδάξουμε και στα παιδιά μας!

Για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, το Εθνικό Μέτωπο θεωρεί πως μία είναι η πιο κατάλληλη ευχή: Υγεία και αξιοπρέπεια σ' όλους τους Έλληνες, λευτεριά στην Πατρίδα μας!


Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου