Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Νέο ξεκίνημα, νέοι Αγώνες στην Καρδίτσα


Οι Εθνικιστές γι άλλη μια φορά πρωτοπόροι
, πέρα απ’ τα εγκαίνια των τοπικών Γραφείων, που πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα, συνεπείς, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, τιμούν αύριο το πρωί και την Αγροτική εξέγερση του 1910.

Αναλυτικά:

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00, πραγματοποιούνται τα Εγκαίνια των Γραφείων της Οργάνωσης Καρδίτσας του Εθνικού Μετώπου.
Τα νέα Γραφεία του Κινήματος βρίσκονται στην Κεντρική πλατεία της πόλης στην οδό Πολυτεχνείου 3 στον 1ο όροφο στο κτίριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου.


Η δημιουργία των Γραφείων στην Καρδίτσα σηματοδοτεί την ολοένα αυξανόμενη παρουσία του Εθνικού Μετώπου και στην Θεσσαλία.
Μια Θεσσαλία – Εθνικιστική κοιτίδα με τεράστια προϊστορία στους κοινωνικούς αγώνες, με τους Εθνικιστές παρόντες κάθε στιγμή όπως και τώρα στις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα.

Αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, η Οργάνωση Καρδίτσας του Εθνικού Μετώπου, διοργανώνει εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον κορυφαίο μπροστάρη αγροτιστή Δημήτρη Μπούσδρα και στους ηρωικούς Καρδιτσιώτες Αγρότες, τους πρωτοπόρους της Αγροτικής εξεγέρσεως του 1910. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Προαστίου, γενέτειρας του Δημητρίου Μπούσδρα, μπροστά από την προτομή του. Θα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Τόσο στα εγκαίνια της Οργάνωσης Καρδίτσας του Εθνικού Μετώπου, όσο και στην εκδήλωση για την Αγροτική εξέγερση του 1910, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Εμμανουήλ Κώνστας.

Στις εκδηλώσεις θα παραστεί και κλιμάκιο του Εθνικού Μετώπου αποτελούμενο από στελέχη και μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου