Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Στη φυλακή του χρέους οι Έλληνες...

Του Νάσου Τσαγκανέλη


Έλληνες έφεραν τη χρεοκοπία και την εισβολή των δανειστών στην Πατρίδα
Λένε, η τύχη είναι το ψευδώνυμο του Θεού όταν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να υπογράψει…
Η ατυχία-ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας δεν έχει ψευδώνυμα.

Έχει καταγράψει στην 35ετία βαριά πολιτικά ΕΠΩΝΥΜΑ. Επώνυμες υπογραφές πρωθυπουργών.
Που ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ αντί να σιωπούν, ΑΥΘΑΔΙΑΖΟΥΝ. Αντί να κρύβονται, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!
Τελεία και παύλα.

Αυτές, οι πολιτικές ηγεσίες –η κάθε μία χωριστά και όλες μαζί- ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την εθνική μας καταστροφή. Χωρίς, ελαφρυντικό!!!

Αυτές –και μόνο αυτές- έφεραν τους Σόιμπλε… Τον «τρίφατσο κέρβερο του κάτω κόσμου» που ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ τις σάρκες των Ελλήνων.

Αυτά, τα ονόματα συναντάμε κάτω από την ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 35 ετών της Πατρίδας.

Τι και αν είπε κάποια στιγμή (συνείδησης;) κάποιος πρωθυπουργός: «Αν δεν αφανίσουμε το χρέος, θα μας αφανίσει»…

Προφανώς, δεν το πίστευε…

Τελικά, ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕ!

Και οι άλλοι που ακολούθησαν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ή δεν ήθελαν να ακούσουν… Αυτά, τα ονόματα –τις δικές τους υπογραφές- συναντάμε κάτω από ΕΞΩΓΗΙΝΑ δανειακά συμβόλαια….

Που έστησαν, το αχαλίνωτο πάρτι δανεικών. Δεκαετίες υπέρτατου «ελιτισμού» με τα λεφτά των άλλων… Τα υπέρτοκα δάνεια χρηματοληστών που περίμεναν στη γωνία για να μας τα ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. Μία και έξω…

Αυτά τα ονόματα, εξέθρεψαν τις πανίσχυρες νεόπλουτες κλίκες του «συνασπισμένου» κομματικού συνδικαλισμού… Που με συνεχή μπλόκα (απεργιών, καταλήψεων, συγκρούσεων) δεν άφηναν –ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ- τίποτα να αλλάξει!!!

Κάπως έτσι, φθάσαμε και στο «Γκίνες»… Το παγκόσμιο σοκ, να μπαίνει αυτόματη αναπροσαρμογή αυξήσεων (η περιβόητη ΑΤΑ) σε δανεικά και όχι (βέβαια) σε άνοδο εθνικών εσόδων ή κερδών. Όπως ισχύει σε κάθε φυσιολογική χώρα…

Θυμίζω ότι τότε, με αυτήν την ΑΤΑ «μαϊμού» ξεκίνησε ο μεγάλος ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ του χρέους!!!

Κάπως έτσι φτάσαμε και στον άλλο εξωφρενισμό…

Να χαρίζεται ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ επίδομα για την έγκαιρη (άκουσον-άκουσον) προσέλευση των δημόσιων υπαλλήλων στην εργασία τους!!!

Κάπως έτσι φτάσαμε και στην άλλη παγκόσμια αποκλειστικότητα… Να μην γνωρίζει το Λογιστήριο του Κράτους ποτέ τον ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ των δημοσίων υπαλλήλων και που έχει και πληρώνει!!!


Εδώ δεν μιλάμε για άγνοια, ανοησία ή αμέλεια… Μιλάμε για ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ πρακτική. Για να είναι αδύνατη η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ των θηριωδών κομματικών προσλήψεων… Που ακολουθούσαν την εκάστοτε αλλαγή κυβέρνησης. Παρακαλώ, με φανατική συνέπεια!!!

Τι να πρωτοθυμηθείς;

Συνεχή και πολλά τα πολιτικά εγκλήματα. Απίστευτα. Ένα ελληνοτροφοδοτούμενο σπιράλ θανάτου. Που η ανελέητη ακτινογραφία της χρεοκοπίας έδειξε «τα σάπια σωθικά του». Και τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. Έναν προς έναν. Με το ονοματάκι του…

Όταν θα έρθει η στιγμή της Ιστορίας που δεν χαρίζεται σε κανέναν… Δεν θα ρίξει καμία ευθύνη στους «αιμοδιψείς Σόιμπλε» της εποχής. Θα σηκώσει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ενόχων. Τον έναν δίπλα στον άλλον.

Όλους αυτούς που 35 χρόνια διοίκησαν την Ελλάδα.


Μύθοι, τέλος.

Δεν χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι Μπαρόζοι. Που σήμερα «βάζουν κλήρο και ξεσκίζουν και τα ιμάτιά της».

Αυτοί, ΕΛΛΗΝΕΣ χρεοκόπησαν την Πατρίδα.

Αυτοί θα είναι, και στο τελικό «δια ταύτα», οι επίσημοι ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ της Ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου