Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κάτω τα χέρια από την Θράκη !




Τα πλοκάμια της Τουρκικής διείσδυσης απλώνονται όλο και περισσότερο και ο νεοθωμανισμός εξαπλώνεται στηριζόμενος από σύγχρονους εφιάλτες…

Αυτή τη φορά η σκυτάλη βρίσκεται στα χέρια της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποτελεί έναν πρώτης τάξεως πυλώνα αυτού του προδοτικού σχεδίου. Τώρα δε, αποκαλύπτει πλήρως το πραγματικό του πρόσωπο αφού προκειμένου να συλλέξει ψήφους δεν διστάζει να κυλιστεί στο βούρκο της προδοσίας.
Ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη τις αμέσως επόμενες μέρες κι απ’ την πολύ χαρά του δεν μπόρεσε να κρυφτεί… Αφίσα και άλλο ενημερωτικό υλικό του, κυκλοφόρησε και στην Τουρκική γλώσσα… ! Με αυτό τον τρόπο, υποκινεί μειονοτικό ζήτημα αφού προσπαθεί να χαρακτηρίσει Τούρκους τους Έλληνες Πομάκους οι οποίοι μόνον θρησκευτικά διαφοροποιούνται και όχι εθνιοφυλετικά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πομάκοι είναι Ελληνικοί πληθυσμοί, οι οποίοι εξισλαμίσθηκαν στις αρχές του 17ου αιώνος.
Κατά την διάρκεια των ετών, επαναστάτησαν αρκετές φορές και πολέμησαν εναντίων Τούρκων και Βουλγάρων ζητώντας τη λευτεριά τους και την ενσωμάτωσή τους στη μητέρα Ελλάδα.


Πρόσφατα, το 2010, διά του Πολιτιστικού τους Συλλόγου της Ξάνθης, απηύθυναν επιστολή προς τον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία ζητούσαν την λειτουργία σχολίων στα Πομακοχώρια που να μην είναι μειονοτικά, έτσι ώστε τα παιδιά τους να μην μαθαίνουν υποχρεωτικά την Τουρκική γλώσσα την οποία θεωρούν ξένη…

Η επιστολή φέρει τις υπογραφές του Ταχήρ Κόντε (Πρόεδρος Συλλόγου), της Αλιέ Εφέντη (Γραμματέας) και του Χαμδή Εφέντη (Ταμίας)


Η εξαγορά Ελληνικών επιχειρήσεων, το απαράδεκτο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, ο ρόλος της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank, τα επιδόματα σε μουσουλμάνους με στόχο την προσέλκυσή τους, αλλά κυρίως η ανυπαρξία και η προδοτική συμπεριφορά του Ελληνικού κράτους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των συνθηκών που επικρατούν και βάζουν σε άμεσο κίνδυνο το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας.

Το ενορχηστρωμένο σχέδιο υποστηρίζεται από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των εντολοδόχων που με κάθε τρόπο επιχειρούν να καταλύσουν κάθε έννοια Εθνικής κυριαρχίας. Αυτή είναι η κεντρική τους επιδίωξη. Η απόλυτη κατάλυση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Η δράση του ΣΥΡΙΖΑ με την προκλητική του ενέργεια, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.



Το Εθνικό Μέτωπο στέκεται μαχητικά στο πλευρό των ακριτών της Θράκης και θα πολεμήσει κάθε σκέψη και κάθε ενέργεια που στρέφονται κατά της Εθνικής μας Ακεραιότητας.


Γιώργος Βεργιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου