Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κίνδυνος αφανισμού του Κυπριακού Ελληνισμού!



Η απαράδεκτη, επιδεικτικά αδιάφορη, στάση της Ελλάδας και του Υπουργού Εξωτερικών κ. Βενιζέλου απέναντι στην πρόταση της Τουρκίας να παύσει, ουσιαστικά, να υφίσταται η Κυπριακή Δημοκρατία, αναδεικνύει το χρόνιο ζήτημα του ξεπουλήματος της Μεγαλονήσου. Το πολιτικό κατεστημένο εμφανίζεται, για άλλη μία φορά, ως υπηρέτης ξένων αφεντάδων, χωρίς καμία φροντίδα για τα
εθνικά συμφέροντα, τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τη γενικότερη εξωτερική πολιτική που οφείλει να ακολουθεί κάθε κυβέρνηση με υποτυπώδη εθνική συνείδηση και σεβασμό στην ιστορική διαδρομή.

Από το ένα ακριτικό σημείο του Ελληνισμού ως το άλλο επικρατεί η προσπάθεια συρρίκνωσης των συνόρων του Ελληνικού κράτους, με την ανακίνηση του ζητήματος της Μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη. Επικρατεί η προσπάθεια κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας του Κυπριακού λαού. Επικρατεί, τέλος η προσπάθεια απόλυτου ευτελισμού του Ελληνικού στοιχείου και απαξίωσης της εθνικής ταυτότητας του ευρύτερου Ελληνισμού.

Το Εθνικό Μέτωπο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την απαράδεκτη τακτική απαξίωσης των εθνικών θεμάτων του Ελληνισμού.             Η καταδίκη των υπαιτίων του πολιτικού συστήματος είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, διαφορετικά ο Κυπριακός, και συλλήβδην όλο ο Ελληνισμός, κινδυνεύει με πολιτικό και πολιτισμικό αφανισμό!


Από το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου