Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ψέματα με ISO Βρυξελλών από την κυβέρνηση της υποταγής


Πανηγυρίζουν δήθεν έξοδο από το ΔΝΤ 
και το μνημόνιο, την ώρα που 
βυθίζουν τη χώρα στο χάος

Οι τυμπανοκρουσίες των εντολοδόχων για την δήθεν έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και την αποχώρηση του ΔΝΤ παραμένουν αδιάφορες για τον Ελληνικό λαό αφού τα αλαλάζοντα κύμβαλα ποτέ δεν έπεισαν κανέναν…

Κατά πόσο τα αντιλαϊκά μέτρα των πολιτικών της εξάρτησης και της υποταγής θα συνεχιστούν με την παρουσία του ΔΝΤ ή όχι, αυτό πραγματικά μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Διότι, τι σημαίνει φεύγουμε από το μνημόνιο όταν παραμένουν εδώ οι δεκάδες μνημονιακοί νόμοι προς υλοποίηση και η χώρα ενταφιάζεται σε μια διαρκή δουλεία;

Είναι γνωστό ότι η Ε.Ε. έχει συγκροτήσει για όλα τα κράτη μέλη, μηχανισμούς επιτήρησης. Μηχανισμούς που επιβάλλουν την τήρηση όλων των ληστρικών δεσμεύσεων τις οποίες έσπευσαν οι υποτελείς πολιτικοί να υπογράψουν.

Το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει:

Το τέλος των μνημονίων για τον Ελληνικό λαό είναι μόνον η κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της κρίσης.

Προκειμένου να ανασυγκροτηθεί η χώρα και να περάσει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, θα πρέπει πρωτίστως να προστατεύσουμε την οικονομία μας απεξαρτούμενοι άμεσα και οριστικά από τις λογικές του παγκόσμιου ανταγωνισμού.


Από το Γραφείο Τύπου 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου