Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρίσι - Λονδίνο


Η αδιαλλαξία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ. Ν. Τ φανερώνουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα. Παρά τις θυσίες και την πλήρη υποταγή απαιτούνται και άλλα μέτρα και πλήρης εξαναγκασμός σε μια ολέθρια πολιτική που μόνο σκοπό έχει την αποπληρωμή των δανεικών. Οι συνομιλίες στο Παρίσι έδειξαν για μαι ακόμα φορά το πως εννοούν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο την “συμμετοχή” στο σύγχρονο εξάμβλωμα που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.


Στο Λονδίνο ο γεμάτος ανακολουθίες, υπερβολές και παλινωδίες ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε τους εκπροσώπους των αγορών, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του και αναζητώντας πιθανούς νέους δανειστές.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι στυλοβάτες του χρεοκοπημένου συστήματος και οι θλιβεροί αντιπολιτευόμενοι οδηγούν την Ελλάδα σύντομα σε νέο αδιέξοδο.         Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Μπροστά στα αδιέξοδα μόνον ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις με εθνικό πρόσημο και ολοκληρωμένη πρόταση μπορούν να δώσουν λύση.

Το Εθνικό Μέτωπο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και κινείται με αποφασιστικότητα στην μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση πατριωτικών δυνάμεων.


Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου