Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σταθερά στις γραμμές μας


Η πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα μέσα στην κρίση και μετά από τόσα χρόνια κορύφωσης εξακολουθεί να είναι αδιέξοδη. Οι πολιτικές δυνάμεις που επιβίωσαν μετά την χρεοκοπία, ανέλαβαν το ρόλο της εξυγίανσης με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών και ασφαλώς με την ολόπλευρη συμπαράστασή τους,

Η συγκυβέρνηση των δύο κυρίως υπευθύνων για την βαθιά μεταπολιτευτική κρίση, απέδειξε ότι παρά τις οδυνηρές συνθήκες, η χειραγώγηση παραμένει.     Η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε ήταν λίγο- πολύ γνωστή. Ταξίματα και


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Τούρκοι αλωνίζουν ασύδοτοι στις Ελληνικές Θάλασσες.


Εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων, στο στενό του Καφηρέα, εισήλθε το πρωί της Τετάρτης η τουρκική κορβέτα «BAFRA» προερχόμενη από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και  ουδεμία αντίδραση παρατηρήθηκε από πλευράς Υπουργείου εξωτερικών, πλην της καθιερωμένης ανακοίνωσης που εξεδόθη από το Γενικό Επιτελείιο Εθνικής Άμυνας και η οποία, περισσότερο θυμίζει περιγραφή διαδρομής ιστιοπλοϊκών σκαφών παρά παραβίασης των θαλασσίων συνόρων της χώρας από Τουρκικό πολεμικό πλοίο.

Η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ


Η οικογένεια, ως οργανικό και δημιουργικό κομμάτι μιας κοινωνίας και ενός έθνους και όχι ως ένα απλό άθροισμα ατόμων, στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: τον βιολογικό, δηλαδή την ετεροφυλοφιλία· τον ηθικό, δηλαδή την


Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Θέση του Εθνικού μετώπου σχετικά με την ανακοίνωση δημιουργίας της Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) του ΝΑΤΟ.


Η ανακοίνωση από το ΝΑΤΟ της δημιουργίας της Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) πέρασε εσκεμμένως εντελώς απαρατήρητη από όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος (ακόμα και τα μαρξιστικά που υποτίθεται πολεμούν τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό), αντιστρόφως ανάλογη με την σπουδαιότητα της ειδήσεως.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ υπενθυμίζει επί δεκαετίες την προπαγάνδα που


Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η θέση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τον νόμο: “για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας”


Αφού ψηφίστηκε μετά πολλών συζητήσεων το περίφημο νομοσχέδιο “για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας”, κι έγινε νόμος του κράτους, ήρθε η στιγμή της τοποθέτησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ επί του θέματος.


Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΜΕΝΗ




Του Jean - Marie Le Pen


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου η ομάδα πίεσης υπέρ των μεταναστών είναι ιδιαιτέρως ενεργητική, έχει γίνει, στο πέρασμα του χρόνου, ο ναός του ανατρεπτισμού και το εργαστήριο των πιο επικίνδυνων και παρηκμασμένων ιδεών, προσδοκώντας να τις υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή τα εθνικά κοινοβούλια. Υπό το πρόσχημα της καταγγελίας της υποτιθέμενης προσβολής των


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΩΚΥΤΟΚΙΝΗ. Μια ορμόνη εθνικισμού;


Η ωκυτοκίνη έχει χαρακτηριστεί ως η ορµόνη της αγάπης. Η δράση αυτού του µικρού χηµικού µορίου στον εγκέφαλο δηµιουργεί, µεταβάλλει αλλά και θεµελιώνει τα βασικότερα συναισθήµατα του ανθρώπου. Οπως φάνηκε όµως σε νέα µελέτη, η δράση της περιορίζεται µόνο σε όσους έχουν κοινά χαρακτηριστικά µε εµάς.

Η πρώτη φορά που εµφανίζεται η ωκυτοκίνη στη ζωή κάποιου είναι στα


Διαβάστε περισσότερα...