Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου για τις επικείμενες εκλογές.


Σε συνέχεια και σε εφαρμογή της αποφάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της 3ης Ιανουαρίου 2015 το Εθνικό Μέτωπο δημοσιεύει την πολιτική απόφαση για την εκλογική αναμέτρηση της 25-1-2015.

Η ανακοίνωση της αποφάσεως κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει άμεσα δεδομένου ότι πολλά μέλη και φίλοι του κινήματος, μετέφεραν την αναγκαιότητα αυτή προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκόπιμη στρέβλωση της στάσης μας από κύκλους που έχουν τους λόγους τους να παραπληροφορούν.


Η εκλογική αναμέτρηση της 25-1-2015 γίνεται σε συνθήκες απαράδεκτες. Μετά την αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας και την μεταβολή του Ελληνικού κράτους σε αποικία χρέους, ένα πολιτικό προσωπικό ανάξιο να εκπροσωπεί το έθνος αποφάσισε να λύσει τους λογαριασμούς του.

Οι νέες διεθνείς συνθήκες που δημιουργούν το Ουκρανικό ζήτημα και η ισλαμική απειλή, ωθούν σε ταύτιση -έστω προσωρινή- τον Ατλαντισμό και το Ευρωπαϊκό κατεστημένο, ενώ καθιστούν την Τουρκική απειλή άμεση.

Η ελληνική κοινωνία δέσμια της παραπληροφόρησης παρακολουθεί τις εξελίξεις και καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε επιλογές που να γνωρίζουν τις Ευρωπαϊκές δομές ως εταίρους, παρά την ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη χώρα.

Η Ελληνική κοινωνία ακόμα και σήμερα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε πρόσωπα και σχηματισμούς που προέρχονται κατευθείαν από την πηγή του πολιτικού προβλήματος του τόπου. Το ίδιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που οδήγησε στη χρεωκοπία, στην εξάρτηση, στην καταστροφή του αξιακού συστήματος, στην γενικευμένη διαφθορά, στην πνευματική παρακμή, παραμένει κυρίαρχο και διεκδικεί την αρχή.

Οι δυνάμεις που κατέρχονται σε αυτές τις εκλογές που διεξάγονται σε συνθήκες ακραίας πόλωσης -μέσα σε τρεις εβδομάδες ώστε να αποκλείσουν κάθε αντισυστημική φωνή- έχουν δώσει δείγματα γραφής κατά το προηγούμενο διάστημα. Αποτέλεσαν την σύνθεση ενός κοινοβουλίου που ακόμη και για αυτήν την τόσο επιβαρυμένη με εθνικά εγκλήματα κοινοβουλευτική ιστορία, θα παραμείνει όνειδος. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε δεν κατόρθωσε καμία πολιτική δύναμη έστω να μετασχηματιστεί και να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο τόπος.

Συγκεκριμένα: σοβαρότητα, συγκροτημένες θέσεις, ήθος, ανάλυση και σύνθεση που να επιτρέπει μια ρεαλιστική σύγκρουση με τα Ευρωπαϊκά κατεστημένα που συντρίβουν τα έθνη, ένα όραμα για το Ελληνικό κράτος και την κοινωνία. Παρέμειναν στο χώρο της διαμαρτυρίας και των εντυπώσεων στην καλύτερη περίπτωση.

Τέκνα της οικογενειοκρατίας, αποτυχημένοι πολιτικοί - διαχειριστές ξένων συμφερόντων, τυχοδιώκτες, ημιμαθείς, ξενοκίνητοι, γραφικοί και πάντως ανίκανοι να ορθώσουν πολιτικό λόγο ικανό να οδηγήσει σε διέξοδο από την βαθύτατη εθνική κρίση.

Το Εθνικό Μέτωπο, συνεχίζει τον αγώνα του για την οικοδόμηση του Ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Δεν μπορεί και δεν θέλει να συμμετάσχει σε μια εκλογική αναμέτρηση, μεσοστάδιο της δομικής κρίσης, θεωρώντας ότι δεν θα εξυπηρετήσει καμία πολιτική ή ιδεολογική σκοπιμότητα.

Δεν στηρίζει καμία πολιτική δύναμη γιατί εκτιμά ότι δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη δυνατότητα να βοηθήσει την πατρίδα και το λαό με έναν τέτοιο τρόπο.

Καλεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποδοκιμάσουν συνειδητά το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του ακόμα και τους δήθεν πολέμιους του.

1 σχόλιο:

  1. Ομολογω πως είναι απολυτως απογοητευτικη η αποφαση του Εθνικου Μετωπου για μη συμμετοχη στις προσεχεις Εθνικες εκλογες.Η Πατριωτικη Δεξια οφειλει να υπαρχει στο πολιτικο σκηνικο δινοντας ετσι την ευκαιρια στους Ελληνες πατριωτες να εκφράζονται για το μελλον του Εθνους και της Πατριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή