Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ


Του Κώστα Καρδαρά
Ιατρού,
Μέλους του Πολιτικού Γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου 

Η φενάκη των ψεύτικων διλημμάτων των εκλογών αυτών, έχει στόχο:

1. την επιφανειακή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και σκηνικού και

2. την τακτική μεταλλαγή κάποιων όρων του Μνημονίου για να επιτραπεί η αδιατάρακτη συνέχεια του στρατηγικού του προγραμματισμού.Κλασσική και δοκιμασμένη μέθοδος γι αυτό, είναι η τεχνητή πόλωση και ο διχασμός είτε αφελώς επιφανειακός είτε πολιτικός με ψευδαίσθηση βάθους .

Στην αποκωδικοποίηση και ερμηνεία των εξελίξεων, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η σταθερή και μόνιμη πια ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση των δύο πόλων του νέου διχασμού, στα δύο άκρα της κοινής ιδεολογικής τους πλατφόρμας.

Πράγματι, ο νέο-φιλελευθερισμός (ή νέο-συντηρητισμός όπως ονομάζεται στην πηγή του, τις ΗΠΑ), στηρίζεται στην βασική αρχή της Μαρξιστικής κοσμοθεωρίας «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ότι δηλαδή είναι οι οικονομικές σχέσεις και αναγκαιότητες που καθορίζουν και πρέπει να καθορίζουν, τις πολιτικές αποφάσεις και τις σχέσεις των ανθρωπίνων πλασμάτων και συλλογικοτήτων. Έτσι, οι οικονομικές προτεραιότητες του παγκόσμιου εξουσιασμού καθορίζουν με τους τερατώδεις μηχανισμούς επιβολής και καταστολής που διαθέτει το συνολικό ανθρώπινο γίγνεσθαι..

Παραμερίζοντας έτσι την αριστοτέλεια αρχή της πολιτικής πρωτίστως φύσεως του ανθρώπου («Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΖΩΟΝ (ΕΣΤΙ)»), υποβιβάζουν τις ανθρώπινες κοινωνίες σε απρόσωπα αθροίσματα homo economicus, παρασκευάζοντας ένα εκρηκτικό μίγμα παγκόσμιας κατάρρευσης αντιληπτό πλέον από όλο και περισσότερους αναλυτές.

Με καταπληκτική ευκολία και την διακριτική «βοήθεια» από ύποπτες πηγές αδρά επιδοτούμενων δεξαμενών σκέψης και ΜΚΟ, τα νέα ιδεολογήματα διαχύθηκαν και ενσωματώθηκαν στις κατεστημένες ιδεολογίες των ηγούμενων μειοψηφιών, «πνευματικής» και «πολιτικής». Έτσι οι νέο-συντηρητικοί στις ΗΠΑ όπως άλλωστε και οι δικοί μας «δεξιοί», ασπάστηκαν μια χαρά π.χ. τα νεοταξίτικα ιδεολογήματα περί ομοφυλοφιλίας και ισοπεδώσεως των φύλων ενώ η ημετέρα πάλαι ποτέ «εθνική» «δεξιά», μεταστράφηκε με καταπληκτική άνεση σε ανενδοίαστο προωθητή εθνοαποδομητικών πολιτικών, περιβαλλόμενη σαν ξεπεσμένη κοκέτα, άκομψα και χωρίς πειθώ, το διάτρητο εθνικό της ένδυμα τις παραμονές κάθε εκλογών.

Τα αποτελέσματα της ιδεολογικής αυτής συνευρέσεως (που δεν εκπλήσσει κανένα από τους γνωρίζοντες) είναι φανερά τόσο στην ζοφερή εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητος όσο και στις συγκλίνουσες πολιτικές και ιδεολογικές «ατζέντες» των «αντιπάλων» της εκλογικής αναμετρήσεως που συμπίπτουν και αλληλοσυμπληρώνονται στις εθνομηδενιστικές και ισοπεδωτικές τους θέσεις, που συμπίπτουν με τις αδυσώπητα προωθούμενες θέσεις της νομενκλατούρας του παγκόσμιου εξουσιασμού.

Αφού λοιπόν οι εκλογικοί «μονομάχοι» έχουν αυτήν την κοινή οικονομική ιδεολογική βάση και αφετηρία, οι βαρύγδουπες εξαγγελίες τους περί λαού και έθνους είναι κούφια λόγια αφού το ενδιαφέρον τους αφορά την πραγματικότητα για ένα άθροισμα οικονομικών μονάδων υποχείριων στους ισοπεδωτικούς τους χειρισμούς και τις οντότητες που διαμορφώθηκαν μέσα από τις χιλιετηρίδες με ιδιαιτερότητα, ρίζες, ιστορία, γλώσσα, θρησκεία και πολιτισμό.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές οφείλουν να αποφύγουν την παγίδα των ψευδών διλημμάτων, των τεχνητών αντιθέσεων και της στημένης αντιπαραθέσεως που στηρίζεται στα ερείπια των εξωνημένων εθνικού πλούτου και εθνικών μας πόρων, στα ράκη της προγραμματισμένα δηωμένης και εξαρτημένης οικονομίας μας, στην ερήμωση της ισοπεδωμένης και φτωχοποιημένης κοινωνίας μας και στα αδιέξοδα που το ίδιο το σύστημα οικοδόμησε και να αρνηθούν την συμμετοχή τους στην «διαμάχη» η οποία, κουκουλώνοντας το έγκλημα, το συνεχίζει, νομιμοποιώντας το και θέτοντας σαν πλαίσιο επιλογής τη διαχείριση των εξελισσόμενων επακολούθων του.

Περιφρονώντας τις κάλπικες αντιπαραθέσεις και τις κίβδηλες διαφοροποιήσεις των Δούρειων Ίππων του συστήματος, δυσπιστούμε σε κάθε τυχοδιωκτική και επιζήμια χρήση ή κατάχρηση της εθνικής ιδεολογίας, περιφρονούμε και ξεσκεπάζουμε τους «νεοφώτιστους» γυρολόγους της πολιτικής, καπήλους πολλές φορές των εθνικών θέσεων, του πατριωτισμού και του εθνικισμού και στηρίζουμε αποκλειστικά και μόνον καταξιωμένους εθνικιστές υποψήφιους με γνωστή ιστορία και αγωνιστική καταγραφή, κάνοντας έτσι ακόμα ένα βήμα στην οικοδόμηση του εθνικού μετώπου που θα σταθεί ανάχωμα στην επέλαση του ισοπεδωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου