Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Νέα αγωνιστική έπαλξη του Εθνικού Μετώπου στην Αρτέμιδα


Σε κλίμα ενθουσιασμού και με πλήθος κόσμου ξεκίνησαν και επίσημα την αγωνιστική τους δράση τα νέα γραφεία του Εθνικού Μετώπου στην Αρτέμιδα. Μετά τον αγιασμό ο Γραμματέας Αν. Αττικής Βασιλης Πετρομιχελής, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης του αγώνα προκειμένου να σταματήσει η εθνική και κοινωνική καταστροφή που συντελείται. Αναφέρθηκε επίσης στις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή καθώς και στην πλήρη διάψευση των ελπίδων του λαού από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου και έδωσε την εικόνα της σημερινής κοινωνίας και οικονομίας αναφερόμενος επιγραμματικά σε όλα όσα συντρίβουν τον Έλληνα Πολίτη και στους πρωταγωνιστές του δράματος πολιτικούς, τεχνοκράτες και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες.


Έδωσε μια υπόσχεση αγώνων που θα δημιουργήσει ένα μεγάλο πατριωτικό ρεύμα ανατροπής. Στη συνέχεια, μίλησε ο Γραμματέας της Οργάνωσης Βασίλης Τσούκας που μετέφερε την πίστη και την αποφασιστικότητα όλων των στελεχών, που από  τις τάξεις του Εθνικού Μετώπου θα συμβάλλουν στην επικράτηση των εθνικών ιδεών.


Τέλος, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου σ. Εμμανουήλ Κώνστας που αφού συνεχάρη δημόσια τα στελέχη που δημιούργησαν την οργάνωση και ανέλαβαν την πρωτοβουλία αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, ανέλυσε την παρούσα πολιτική κατάσταση.

Αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου που έδωσε την συγκυβέρνηση που ευρύτερα υποστήριξε ο Ελληνικός λαός και αξιολόγησε τα όσα προηγήθηκαν της τελικής συμφωνίας του Eurogrour. Εξετάζοντας σε κεντρικές γραμμές το περιεχόμενο της συμφωνίας, κατέληξε στο συμπέρασμα της πλήρους υπαναχώρησης που αυτή συνεπάγεται. Μίλησε για την υιοθέτηση των απόψεων της Ε.Ε σύμφωνα με τις οποίες δεν έχουμε κανένα δικαίωμα για μονομερείς ενέργειες άρα δηλώσαμε για μια ακόμα φορά και επισήμως ότι έχουμε εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία. Αναφέρθηκε στην πλήρη υποχώρηση στο ζήτημα της διαγραφής του χρέους και στις επιπτώσεις που έχει για την ρημαγμένη οικονομία, επίσης τοποθετήθηκε για την πλήρη αποδοχή των προηγουμένων συμφωνιών τόσο από πλευράς οφειλών όσο και από πλευράς τρόπου απαιτήσεων. Έκανε ακόμα μνεία για την υποκριτική στάση των ΑΝ. ΕΛ  τόσο στο ζήτημα του χρέους όσο και σε όλα τα άλλα θέματα που προκύπτουν ήδη από την ημέρα ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης. Απέδειξε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως του λιμανιού του Πειραιά την πλήρη υπαναχώρηση και διατύπωσε δημόσια την απορία που είναι όλων των Ελλήνων , γιατί τόσο γρήγορα, τόση αλλαγή θέσεων.

Ο Γ. Γραμματέας του κινήματος τόνισε ακόμα ότι είναι ορατό το μεγάλο πολιτικό κενό που δημιουργείται καθώς αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο υπάρχουν εκτός από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης που ήδη έχει υποταχθεί , η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, και το Ποτάμι , πρόθυμοι συνομιλητές των δανειστών. Η ανάγκη για τη δημιουργία ρεύματος εθνικής αντιπολίτευσης είναι τεράστια και το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει το αγωνιστικό του παρόν. Μετά την τοποθέτηση για τις συνέπειες της συμφωνίας και την στάση των κομμάτων ο σ. Κώνστας, τόνισε την ανάγκη εγρήγορσης αφού όλα δείχνουν -αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού γα τους μετανάστες, στην τοποθέτηση της υπουργού Χριστοδουλοπούλου, στις δηλώσεις και τις κινήσεις Πανούση στην Αμυγδαλέζα - ότι βρισκόμαστε  μπροστά σε ένα σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού με λαθρομετανάστες την ίδια ώρα που οι Έλληνες εγκαταλείπουν τη χώρα. Ακόμα, στάθηκε στην στάση του Υπουργού Παιδείας Μπαλτά που καταφέρθηκε κατά της αριστείας προωθώντας τον αριστερό εξισσωτισμό και την στασιμότητα στο έθνος και την κοινωνία. Δήλωσε την πλήρη αντίθεση των εθνικιστών στην πρωτοβουλία που επιχείρησε να αναπτύξει ο αν. υπουργός Κουράκης για την σταδιακή κατάργηση των θρησκευτικών.


Το Εθνικό Μέτωπο κινείται με τόλμη για την οργανωτική του εξάπλωση και την αποστολή του να φέρει το μήνυμα της πατριωτικής αναγέννησης σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Μετά το πέρας της ομιλιών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ήρωα Μίκη Μάντακα.


Στην εκδήλωση παρέστησαν εκ μέρους της Κεντρικής Διοικήσεως οι συναγωνιστές Γ. Βεργιάννης, Γ. Βορδόχειλας, Δ Δρόσος, Γ. Δημητρουλάκης, 
Φ. Γιαβρούτας, Μ. Πολλάτος καθώς και πολλά στελέχη του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου