Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

47+3=50 σελίδες νέου μνημονίου


Με την αποστολή και άλλων τριών σελίδων με νέα μέτρα η κυβέρνηση που ήδη έχει στείλει 47 σελίδες πλήρους απόκλισης από τον προγραμματικό της λόγο, συμπληρώνει την πρόταση νέας υποταγής, ένα νέο κύκλο δυστυχίας και αδιεξόδου για την ελληνική κοινωνία.
Η περιβόητη διαπραγμάτευση, που τόσα είχαν επενδύσει σε αυτήν  εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι και μη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και των ΑΝ.ΕΛ, καταλήγει σε μια άνευ όρων επικράτηση των δανειστών. Το άλμα για μια νέα οικονομία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του έθνους δεν μπορεί να γίνει από μια κυβέρνηση-άθροισμα μαοϊκών, τροτσικιστών, νεοκομμουνιστών, δικαιωματιστών και τυχοδιωκτών.
Μόνη της η οργή δε φτάνει...
Αυτό ας αποτελέσει δίδαγμα για τον Ελληνικό λαό και τις επιλογές του.             Η μελέτη της πρότασης που υπέβαλλε η κυβέρνηση, όχι αυτής των δανειστών, αρκεί για να καταλάβει κανείς τόσο την τραγωδία της δήθεν κοινοτικής αλληλεγγύης, όσο και της υπαναχώρησης των κυβερνητικών κομμάτων.

Το Εθνικό Μέτωπο, περισσότερο σίγουρο από ποτέ ότι η συνταγή για τη σωτηρία του τόπου είναι εθνική, καλεί όλους τους πολίτες να αντιληφθούν την πραγματικότητα εσωτερικά και εξωτερικά.
Όχι πια άλλες αυταπάτες.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου