Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Η Τουρκική αποχαλίνωση και η Ελληνική αντίληψη για τις διμερείς σχέσεις


Η σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Τουρκία για την άλωση της πόλης από τους Οθωμανούς, φανέρωσε τα αισθήματα, τις βλέψεις και την διάθεση των Τούρκων για τον Ελληνισμό, που δεν έπαψαν ποτέ να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία όποια και αν είναι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τους.

Οι ντυμένοι γενίτσαροι και το πλήθος κραύγαζε απαντώντας στις προτροπές του Νταβούτογλου την ετοιμότητά του για νέες κατακτήσεις... Ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου που υπηρετούν μια σταθερή πολιτική που αποσκοπεί στην νέα αποφασιστική συρρίκνωση του Ελληνισμού, έχουν απέναντί τους ένα ανάξιο πολιτικό προσωπικό δέσμιο των ιδεοληψιών του και ανίκανο να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα.

Το Εθνικό Μέτωπο, διαπιστώνει την ολέθρια πολιτική στα ελληνοτουρκικά που συνεχίζουν να ακολουθούν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Μια πολιτική που δυστυχώς δεν έχει μόνο διεθνή σημασία αλλά εκτείνεται και στο εσωτερικό γαλουχώντας τη νέα γενιά με μια πλαστή εικόνα των Τούρκων.

Στις οργισμένες συνάξεις, για την άλωση και τις συγκεντρώσεις έξω από το ναό της  Αγίας Σοφίας των φανατικών, που όλες έχουν κρατική υποκίνηση εμείς απαντάμε με την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα. 
Ας κρίνει επιτέλους ο πολίτης που οδηγούμαστε.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου