Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δραματικές εξελίξεις. Η προκήρυξη δημοψηφίσματος και άρνηση του νέου μνημονίου.


Μετά την άγονη διαπραγμάτευση και την αμετάβλητα εχθρική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγούμαστε σε ένα δημοψήφισμα, όπου το ερώτημα που θα τεθεί είναι εάν συμφωνούμε ή απορρίπτουμε, την πρόταση των δανειστών. Έναντι των δραματικών εξελίξεων, αύριο συνέρχεται εκτάκτως το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Από την έναρξη της κρίσης και κατά την διάρκεια των ευρωπαϊκών εκλογών και των τελευταίων εθνικών, εκτενώς αναλύσαμε την κατάσταση της χώρας έναντι των διεθνών κέντρων και μιλήσαμε για τη φύση του ελληνικού προβλήματος. 
Ο ελληνικός λαός , στην πλειοψηφία του αποφάσισε υπέρ των δημαγωγών και των υποταγμένων. Η πορεία των πραγμάτων ήταν ανάλογη με τις προβλέψεις. Παραμείναμε στο έλεος του δανεισμού και φτάσαμε να έχουμε μόνιμο πρόβλημα και διαρκείς ταπεινώσεις. Η μόνιμη αναφορά όλων των φορέων που άσκησαν την εξουσία -των σημερινών περιλαμβανομένων-  ήταν τα υπέρ - εθνικά μορφώματα και η άρνηση τοποθέτησης εθνικής προτεραιότητας. Όλοι όσοι προέτασσαν κάθε άλλη συνείδηση πλην της Ελληνικής, ήταν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Οι εθνικιστές, μόνοι έβλεπαν την παρακμή και την ερείπωση μέσα στο ψευδεπίγραφο πλαίσιο της “μεγάλης οικογένειας της Ευρώπης”.

Επισημαίνουμε πάντως, ότι οι μηχανισμοί που οδήγησαν στην μείωση κατά 25% του ΑΕΠ, την ανθρωπιστική κρίση, την τεράστια ανεργία, την διεθνή ανυποληψία, την μετανάστευση και την καταστροφή τόσων Ελλήνων, εξακολουθούν να προτείνουν τις ίδιες συνταγές και απαιτούν την πλήρη υποταγή. Πρέπει επιτέλους να αντιταχθούμε και να οδηγηθούμε σε άλλο δρόμο. Να μην ξεχνάμε όμως, ότι η ανεπάρκεια της συγκυβέρνησης έχει αποδειχτεί πλέον με πασίδηλο τρόπο αφού, έδωσε γη και ύδωρ, ενώ παρουσίασε και μια πρόταση που δυστυχώς, συναγωνίζεται σε επαχθή μέτρα, με αυτή των δανειστών. Ακόμα και σήμερα προ του δημοψηφίσματος δεν εκθέτουν κανένα σχέδιο, όπως άλλωστε κάνουν και επί πέντε μήνες.

Ας αποτελέσουν αυτές οι εξελίξεις την έναρξη διαδικασίας απαλλαγής από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα των τεχνητών αντιθέσεων, που κινείται με τον ίδιο κοινό παρανομαστή, τον διεθνισμό και την φαυλότητα.

Οι Έλληνες τώρα πια γνωρίζουν, την πραγματική πολιτεία των πολιτικών δυνάμεων. 
Μέσα στις δύσκολες ώρες, οι νέες δυνάμεις του τόπου με το Εθνικό Μέτωπο πάντα έτοιμο, θα ανταποκριθούν στο ρόλο τους, με ιστορική ευθύνη.

Η εθνική κυριαρχία είναι η προϋπόθεση για την αναγέννηση της πατρίδας. Απαιτείται εθνική ομοψυχία, θάρρος και πίστη. 
Το απαράδεκτο καθεστώς ελέγχου και υποταγής πρέπει να τερματιστεί!


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου