Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ στις προτάσεις υποταγής, ΟΧΙ στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, ΟΧΙ στην ανεύθυνη συγκυβέρνηση

Μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος το Εθνικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετώπου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, εξετάζοντας τα δεδομένα και τις προοπτικές, όπως διαμορφώνονται μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Η απόφαση που έλαβε το ανώτατο όργανο του κινήματος ομοφώνως είναι η ακόλουθη:

Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια μια οδυνηρή κατάσταση, για την οποία ευθύνονται δυο κύριοι παράγοντες.

α. Τα διεθνή κέντρα που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαιτέρως όπως έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια,
η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν κύρια έκφραση της Ε.Ε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μια σειρά από μεγάλα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και διεθνών επιχειρήσεων.
β. Την πολιτική τάξη της χώρας ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, που με την υποτέλεια της και την εγκληματική της στάση, μετέτρεψε τη χώρα σε προτεκτοράτο.
Μια διαδικασία που κράτησε χρόνια και κορυφώθηκε την τελευταία πενταετία.
Μετά την εκλογή της 25 Ιανουαρίου και την ανάληψη της αρχής από την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ, ακολούθησε μια τραγική διαχείριση που σταδιακά οδήγησε στην επιδείνωση της οικονομίας και της θέσης της χώρας. Φτάσαμε στο σημείο, όπου οι δανειστές θέλησαν να επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς την παραμικρή αίσθηση της ελληνικής πραγματικότητας.
Στο προτεινόμενο ερώτημα του δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή την απόρριψη της πρότασης των ξένων κέντρων, απαντάμε ανεπιφύλακτα ΟΧΙ.
Καμία πρόταση νέων μέτρων που βυθίζει τη χώρα στην ύφεση, την φτώχεια, την καταστροφή, δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Το δικό μας Όχι, περιλαμβάνει την απόρριψη όλου του Ευρωπαϊκού συστήματος που έχει εξελιχτεί σε έναν δυνάστη μέσω αποφάσεων που η Ελλάδα δεν μπορεί να τις ματαιώσει, μέσω μηχανισμών που κατευθύνουν τις τύχες μας χωρίς καμία εκλογή ή εθνική και λαϊκή νομιμοποίηση. 
Αυτό, το τερατούργημα της γραφειοκρατίας και των ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων και μεγάλων κρατών, που αντιλαμβάνεται την πατρίδα μας ως ένα χώρο δεύτερης περιφέρειας και το ελληνικό ζήτημα ως ένα θέμα αριθμών και τοκοχρεολυσίων, πρέπει πλέον να το περιγράψουμε όπως είναι και όχι όπως ονειρικά το θέλει η επικοινωνιακή δικτατορία περί “Ευρωπαϊκής οικογένειας”.
Καταδικάζουμε επίσης την ανορθόλογη, αποσπασματική και τυχοδιωκτική πολιτική της συγκυβέρνησης, που αντί να προτάξει εξ' αρχής τα εθνικά συμφέροντα, συμπορεύτηκε με το ψευδοευρωπαϊκό όραμα και θυμήθηκε να προσφύγει στο λαό, όταν διαπίστωσε αυτό που ήταν ορατό και προφανές.

Στο δημοψήφισμα καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, να ψηφίσουν ΟΧΙ.

ΟΧΙ στα τελεσίγραφα της υποταγής.
ΟΧΙ στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.
ΟΧΙ στο αποτυχημένο και καταστροφικό πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου