Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

41 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο. Η κατοχή συνεχίζεται.


Η εθνική τραγωδία του Ελληνισμού στην Κύπρο, που έφερε την κατοχή του 37% του εδάφους, το ξεριζωμό από τις εστίες τους τόσων συμπατριωτών μας, την καταστροφή μνημείων, τη βεβήλωση των ιερών και των οσίων, συνεχίζεται.

Οι ένοχοι της προδοσίας δεν λογοδότησαν ποτέ.
 
Η πολύπλευρη συμμετοχή των πολιτικών της μεταπολίτευσης για να επανέλθουν, αποδεικνύεται από την στάση τους αφότου ανέλαβαν την αρχή που τους παρέδωσαν οι τότε "ηγήτορες" των ενόπλων δυνάμεων. Επί των ημερών τους, εξελίχτηκε ο Αττίλας 2 που ολοκλήρωσε την εθνική καταστροφή, χωρίς να υπάρξει η εθνική αντίδραση, που όλοι ανέμεναν. 
Από την ημερομηνία εκείνη, το έθνος συνεχώς υποχωρεί. Η νοοτροπία έχει βαθύτατα επιδράσει στο φρόνημα και τη λαϊκή ψυχή, ενώ ο πολιτικός κόσμος απέδειξε περίτρανα, ότι αυτή η επιλογή δεν ήταν τυχαία αλλά σταθερή γραμμή: ο ενδοτισμός.

Η Κυπριακή κυβέρνηση, με την δεδομένη Ελληνική παθητικότητα προωθεί σχέδια ομοσπονδίας, παρά την θέληση του Κυπριακού Ελληνισμού όπου εκφράστηκε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Οι πολιτικοί έχουν βρει τρόπους να εκφράζουν τη γραμμή των ξένων κέντρων δια της τεθλασμένης. Ζούμε την διαρκή διαφορά ανάμεσα στην εθνική γραμμή και αυτή που ακολουθούν οι κυβερνήσεις. Αυτή, η πραγματικότητα αναδεικνύει και την προβληματική φύση του σύγχρονου αντιπροσωπευτικού συστήματος, όπως έχει πολλές φορές επισημάνει το Εθνικό Μέτωπο.

Το ιστορικό βάθος του Ελληνισμού αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον του. Όσες δολοπλοκίες και αν απεργάζονται στο τέλος η νίκη θα είναι δική μας.

Αρνούμαστε την διζωνική και την ομοσπονδία. 
Η Κύπρος είναι Ελληνική!


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου