Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ολόκληρο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο στον αγώνα του ΝΑΙ. Η πατρίδα θα νικήσει.


Αυτοί που δεν θέλησαν ποτέ να κριθεί από το λαό, η απόφασή τους για την είσοδο της χώρας στην τότε ΕΟΚ, αυτοί που δεν θέλησαν ποτέ να κριθεί η απόφασή τους για το Μάαστριχτ, αυτοί που δεν θέλησαν ποτέ να κριθεί η απόφασή τους για την είσοδο στην ευρωζώνη (ευρώ), λύσσαξαν τώρα, με την πιθανότητα να αντιδράσει ο λαός στις επιλογές τους.

Με την ρευστότητα να έχει διακοπεί πριν ακόμα λήξει το πρόγραμμα, ενώ έκαναν τις εκλογές του 2012 σε καθεστώς ηρεμίας, με την πλήρη ταύτιση προς τις αποφάσεις των θεσμών μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που απέδειξε ότι δεν μας υπολογίζει όχι ως ισότιμους αλλά ούτε ως συμμέτοχους, οργιάζουν με τρομοκρατία για το τι πρόκειται να συμβεί από τα άθλια "μέσα ενημέρωσης" που τόσο έχουν κοστίσει, χρηματικά και ψυχολογικά στο λαό.

Ο Μητσοτάκης, ο πατριάρχης του παλαιοκομματισμού, αυτός που κυβέρνησε για να αντιμετωπίσει το χρέος και διόρισε νομούς ολόκληρους, ο Κώστας Καραμανλής που για πέντε χρόνια διόγκωσε το δανεισμό, δεν πέτυχε καμία εξυγίανση, κουβαλάει πολλές αμαρτωλές συμβάσεις (Βιστωνίδα, Γερμανός - ΟΤΕ, δομημένα ομόλογα), παρέδωσε τη χώρα σχεδόν έτοιμη για την πλήρη υποταγή. Ο Σημίτης που χωρίς καμία προετοιμασία ή διαβούλευση έσπρωξε τη χώρα στη νομισματική εξάρτηση και τον παράλογο και αντιπαραγωγικό δανεισμό, κράτους και ιδιωτών, ολοκλήρωσε την διοικητική υποταγή της χώρας στους υπερεθνικούς θεσμούς.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο νεώτερος, που υπέγραψε την πλήρη υποταγή και ως υπουργός είχε καταστρέψει με τα Βαλκανικά προγράμματα ολόκληρη την τότε βιομηχανία και βιοτεχνία της Βορείου Ελλάδας. Η Ντόρα Μπακογιάννη, που πρωτοστάτησε, σε όλους τους ελιγμούς προς τους δανειστές χωρίς κανένα ενδοιασμό και πάντα με πολλές απειλές για το τι θα συμβεί εάν..πράξουμε διαφορετικά. Μια σειρά από ονόματα θλιβερών απολογητών του χρεοκοπημένου συστήματος, Τσούκαλης, Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ποδηματά, και άλλοι και άλλοι..... Όλοι αυτοί που πρωταγωνίστησαν και αντλούν την αναγνωρισιμότητά τους από την αποδεδειγμένη ανεπάρκειά τους. Αυτοί που θα έπρεπε να κρύβονται και όμως είναι εδώ για να υπερασπιστούν τη συνέχειά τους.
Αυτό είναι το ΝΑΙ.

Για το Εθνικό Μέτωπο, που προσεκτικά και σταθερά ανέλυσε τις καταστάσεις και πρότεινε λύσεις εθνικής σωτηρίας ακόμα, σε πρώτη φάση και εντός της ευρωζώνης, είναι βέβαιο ότι η χώρα είναι απροετοίμαστη.
Όμως, για κάθε δρόμο που θα διαβείς, υπάρχει το πρώτο βήμα. Ασφαλώς, είναι σημαντικό να προετοιμαστείς, να αναπτύξεις νέες παραγωγικές δομές, να δημιουργήσεις συνθήκες και να εξασφαλίσεις αποθεματικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν το επιτρέπει η συγκεκριμένη πολιτική που επέβαλαν.
Το εθνικιστικό κίνημα, βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών του.
Η υπόθεση της εθνικής κυριαρχίας δεν είναι υπό συζήτηση για έναν εθνικιστή. Ακόμα, και εάν σκεφτεί με ελιγμούς. Αφού άλλωστε, οι ελιγμοί αυτοί καλούνται να εκτελεστούν από μια αριστερή κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση από εκλεκτούς των δανειστών.
Άρα, μοιραία, η αντιπαράθεση με τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια πρέπει να γίνει. Η απόρριψη προς τις θεμελιώδεις επιλογές του πολιτικού συστήματος πρέπει να γίνει.
Το ΟΧΙ έχει εθνικό και ιδεολογικό πρόσημο.
Εάν, υπάρχουν εθνικιστές που δεν γνωρίζουν τους εχθρούς, τελούν σε ιδεολογική σύγχυση. Ο εσφαλμένος δρόμος της δεξιάς συμπόρευσης και μάλιστα μιας δεξιάς ελεεινής, έχει τα απομεινάρια της.

Έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση έχει και πρόσημο ρεαλισμού αφού η τύχη του τραπεζικού συστήματος έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό. Εάν είναι να γίνει νέα ανακεφαλαιοποίηση, θα δώσουμε πάλι την διαχείριση στο κ. Ντράγκι και την ΕΚΤ; Για να τραβήξει το χαλί όποτε δεν τους αρέσει η όποια απόφαση των Ελλήνων;

Δεν ταυτίζεται ο εθνικισμός με την αριστερά, αλλά κατά περίσταση η αριστερά με μια υπόθεση εθνικής κυριαρχίας. Δεν θα αλλάξουμε εμείς τις θέσεις μας γιατί, έστω και υπό συνθήκες τις υιοθετούν και άλλοι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εθνικιστές που να ζητούν την υποστήριξη του ευρώ, υπέρ βωμών και εστιών...! ( ναι το διάβασα και αυτό) ή άλλοι να κρύβονται πίσω από αποχές και βαρυσήμαντες αναλύσεις που δεν λένε τίποτα.
Το Ελληνικό Έθνος είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Το ΟΧΙ πρέπει να ακουστεί για να δείξει ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και για να υπάρξει επιτέλους σεβασμός. Το ΝΑΙ  συνεπάγεται πλήρη υποταγή και επικράτηση των δυνάμεων καταδυνάστευσης της Ελλάδας, εσωτερικού και εξωτερικού.
Η πατρίδα  θα νικήσει.


Εμ. Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου