Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης - Απάντηση στην εξάρτηση και την καταστροφή


Η αποδοχή του 3ου μνημονίου που αποτελεί συνέχεια της πολιτικής των προηγουμένων κυβερνήσεων οι οποίες αποδοκιμάστηκαν πολλές φορές από τον Ελληνικό λαό, αποδεικνύει την θέληση των επικυρίαρχων δυνάμεων της Ε.Ε αλλά της εσωτερικής ολιγαρχίας, να ακολουθήσουμε μια υποχρεωτική αδιέξοδη πορεία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική, κοινωνική και εθνική καταστροφή.

Η πλήρης υιοθέτηση των θέσεων των δανειστών στα ζητήματα, εργασίας, αποπληρωμής χρέους, τραπεζικών απαιτήσεων, επιβολής βαναυσης φορολογίας, περαιτέρω διάλυσης του παραγωγικού ιστού, συντριβής του αγροτικού κόσμου, αύξησης της μετανάστευσης, προώθησης των σχεδίων αντικατάστασης πληθυσμού μέσω λαθρομεταναστών, μείωσης της ανταγωνιστικότητας και αυτού του τουρισμού και της ναυτιλίας, συρρίκνωσης της ήδη μειωμένης κατανάλωσης, αύξηση της ανθρωπιστικής κρίσης μέσω των αυξήσεων σε ήδη μαζικής κατανάλωσης αύξησης της ανεργίας, μείωσης συντάξεων κύριων και επικουρικών, όλα αυτά συνιστούν ένα σχέδιο εξόντωσης του λαού, υπονόμευσης του μέλλοντος και εκποίησης του εθνικού πλούτου.

Αυτό που απέτυχε είναι το πολιτικό σύστημα, σε όλες τις μεταπολιτευτικές εκδοχές του. Η Ελλάδα μπορεί. Η απάντηση στο ερώτημα είναι ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας χωρίς άλλη καθυστέρηση και με οποιοδήποτε τίμημα. Η ανταγωνιστικότητα σε αυτά τα πλαίσια δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί. κανείς από τους ξένους και Έλληνες συνειδητούς ή συμπτωματικούς, υποστηρικτές αυτής της λύσης, δεν ενδιαφέρεται για την εθνική πορεία. Έχουν μόνο μικροπολιτικές και ιδιοτελείς προσεγγίσεις, ή παραμένουν εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα που έχουν επιβληθεί από το σύστημα και αρνούνται να πολεμήσουν για την προκοπή του λαού και του έθνους.

Αυτό, το πολιτικό συμπέρασμα της αδιέξοδης πραγματικότητας που αναπαράγει πλέον ο κοινοβουλευτικός βίος απαιτεί γενναίες αποφάσεις από μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να στραφούμε σε πολιτικές δυνάμεις που παραμένουν ακηδεμόνευτες, έχουν προτάσεις για εθνική διέξοδο και εκφράζουν το λαό και τη κυρίαρχη βούλησή του για ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. 
Το Εθνικό Μέτωπο, δύναμη αντίστασης και ανατροπής, εκφράζει αυτήν ακριβώς την προοπτική μια άλλης πρότασης για μια νέα εθνική πορεία που είναι εφικτή.

Η πρόταση του εθνικού δρόμου που απαντάει σε όλα τα τεχνητά αδιέξοδο του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκτήσει χαρακτηριστικά μετώπου εθνικής αντιπολίτευσης ικανού να αντιπαρατεθεί στους πανίσχυρους μηχανισμούς επιβολής και επικοινωνίας του συστήματος.

Ο αγώνας μας που είναι δίκαιος αλλά και ο μόνος που δίνει όραμα για ένα Ελληνικό Αύριο απαλλαγμένο από την ξενοκρατία και την φαυλότητα, πρέπει να αποτυπωθεί στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Καλούμε κάθε Έλληνα πατριώτη και κάθε αγωνιζόμενη συλλογικότητα να δώσουμε τις μάχες που έρχονται, ακολουθώντας το ποτάμι της ιστορίας, που θέλει την Ελλάδα και πάλι πρωταγωνιστή εξελίξεων.


Από το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου