Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Βροντερό ΌΧΙ. Αδάμαστη η Ελληνική ψυχή


Με ένα πάνδημο ΟΧΙ, ο ελληνικός λαός απέδειξε την θέλησή του να είναι κυρίαρχος στην πατρίδα του και αποφασισμένος να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του, απέναντι στα ξένα κέντρα και τους εγχώριους υπηρέτες τους.

Το 61,5% δείχνει την βαθύτερη αντίθεση των Ελλήνων προς όσα τους επιβληθεί κατά καιρούς από το χρεοκοπημένο και διαλυμένο πλέον πολιτικό σύστημα.

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, δρομολογεί την αποδέσμευση της κοινωνίας από τις ξενοκίνητες ελίτ. Μας βοηθά να προχωρήσουμε σε κρίσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

  
1. Η λυσσώδης επίθεση όλων των Ευρωπαίων αξιωματούχων με απειλές, ειρωνείες, προειδοποιήσεις φανέρωσε το πραγματικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέση που το Εθνικό Μέτωπο, συστηματικά διακινεί σε καθημερινή βάση. Εδειξε ότι ο λαός δεν δέχεται τη χειραγώγησή του και δεν τρομοκρατείται από τους αχυρανθρώπους των επιχειρηματικών συμφερόντων.


2. Το σάπιο και βρωμερό επικοινωνιακό σύστημα που ανέπτυξε μια απίστευτη προπαγάνδα, ψεύδους, συναισθήματος και δήθεν σοβαρών αναλύσεων, πήρε επίσης την απάντησή του. Σήμερα είναι πιο εκτεθειμένο και απομονωμένο παρά ποτέ.
Οι ψευτοδημοσιογράφοι με τις υψηλές αμοιβές που έδειξαν ότι ανησυχούν για τους συνταξιούχους, ίσως, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει πόσο γελοίους τους θεωρεί ο λαός, στη μεγάλη του πλειοψηφία. Οι συχνότητες που έχουν καταληφθεί παρανόμως πρέπει να επανεξεταστούν και τα εργολαβικά συμφέροντα που ρήμαξαν τον τόπο, να πληρώσουν.


3. Το ΟΧΙ των Ελληνίδων και των Ελλήνων, ξεπερνά το ερώτημα του δημοψηφίσματος και καταδικάζει την καταστροφική πολιτική που ακολούθησαν τα ξένα κέντρα. Ξέχασαν, άραγε τα ανθρωπάκια του συστήματος πως τόνιζαν ότι ψηφίζουμε μέσα ή έξω από την Ευρώπη; Πήραν την απάντησή τους, ας μην κάνουν ότι δεν κατάλαβαν. Ο προσανατολισμός της εξάρτησης, αποδοκιμάστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.


4. Το ΟΧΙ είναι μεγάλο ακριβώς γιατί ο λαός είχε συνείδηση του επικειμένου κινδύνου. Απάντησε, μετά από πλήρη γνώση των δεδομένων και ίσως, μεγάλη διόγκωση- πολλές φορές παραπλανητική- των συνεπειών.


5. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την τεράστια απόσταση που χωρίζει ένα τμήμα της -καταχρηστικά ανεφερόμενης αστικής τάξης- από την λαϊκή θέληση. Η προσπάθεια να περιφρουρήσουν τις καταθέσεις, την μισθοδοσία, το πουγκί τους, που τους έκανε άλλοτε να λένε ναι, δυνατά ή μέσα από τα χείλη και άλλοτε να συνιστούν αποχή γιατί ντρέπονται να ομολογήσουν το κίνητρό τους, προσδίδει την εμφάνιση ενός στοιχείου κοινωνιολογικής προσέγγισης, που δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας.


6. Το τέλος του πολιτικού κόσμου της μεταπολίτευσης είναι γεγονός. Μετά το αμαρτωλό και καταστροφικό ΠΑΣΟΚ, τώρα τελειώνει και η Νέα Δημοκρατία. Το πολιτικό της προσωπικό που ταυτίστηκε προκλητικά με την ξενοκρατία, επιτέθηκε στην ελληνική κοινωνία και πρόβαλλε το άθλιο πρόσωπο μιας κάστας στελεχών "παντός καιρού", πρόθυμων να υπηρετήσουν τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, απεγκλωβίζει και τους τελευταίους υποστηρικτές που πίστευαν ότι είχε αυτή η παράταξη πατριωτικό χαρακτήρα.

7. Η επιστράτευση των εφεδρειών πολιτικού συστήματος ήταν αρκούντως απολαυστική, αφού οι άνθρωποι στην βλακεία τους πιστεύουν ότι ακόμα ο λαός αποδέχεται τον Καραμανλή , τον Σημίτη και τον Μητσοτάκη. Αυτό ας το προσέξουμε γιατί δείχνει το σαβαρό έλλειμμα συνειδητοποίησης που έχουν οι ξένοι αι εγχώριοι κύκλοι, σχετικά με την πραγματικότητα.

8. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδωσαν πιθανή διαφορά 2 μονάδων. Ξευτελίστηκαν και φάνηκε ο ρόλος τους. Οι δήθεν "επιστήμονες" τα παραδόπιστα ανθρωπάκια, με τις "διεξοδικές" αναλύσεις τους. Τμήμα και αυτοί, όπως και τα βρωμερά τηλεοπτικά δίκτυα μιας ψευδο- ελίτ που ο λαός ζητά την εξαφάνισή της.


9. Η προσπάθεια δημιουργίας πανικού μέσα από το τραπεζικό σύστημα, απόφαση που έλαβε η Φραγκφούρτη, οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο, απέτυχε. Πρώτον, γιατί βρήκε την κοινή λογική του λαού που γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος και τι επιδιώκει  και δεύτερον, γιατί δεν έχουν καταλάβει πόσα έχουμε υποστεί και πόσους φτωχούς έχουμε ανάμεσά μας. Το ίδιο αποτυχημένη ήταν και η προσπάθεια μεγάλων ομίλων και πολυεθνικών να "μεταπείσουν" το προσωπικό τους μέσω απειλών.


10. Το Εθνικό Μέτωπο, γνήσια έκφραση του Ελληνικού Εθνικισμού, υπερασπίστηκε με όλες του τις δυνάμεις το ΟΧΙ, που έτσι κι' αλλιώς αποτελούσε κεντρική μας θέση. Εκτιμάμε, ότι η μεγάλη και συνειδητή απόρριψη του συστήματος σε όλη του την έκταση, θα κυοφορήσει πολιτικές εξελίξεις για την πατρίδα και την κοινωνία και σε αυτές θα συμμετάσχουμε αποφασιστικά. Από το βήμα αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και τα μέλη του κινήματος που αγωνίστηκαν για την προβολή των θέσεων μας, κάτω αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα επίσης, να απευθύνω προσκλητήριο σε όσους έχουν για διάφορους λόγους βρεθεί σε απόσταση, από την πολιτική μας προσπάθεια και να καλέσω σε συσπείρωση έναντι των εξελίξεων.


Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου