Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ελπίζουμε η μνήμη των Ελλήνων να μην είναι βραχεία


Η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των "εταίρων" προχωρά και σύντομα θα καταλήξει σε μια συμφωνία τo ίδιο και περισσότερο επώδυνη από τις προηγούμενες. Η κατάσταση είναι πλέον ξεκάθαρη και αφορά την ίδια την επιβίωση του αγροτικού κόσμου, των συνταξιούχων , των αυτοαπασχολουμένων. Οι φόροι κατά της ιδιοκτησίας επιδιώκουν δήμευση, ενώ οι τράπεζες επιστρέφουν στην ληστρική επίθεσή τους μετά την διευκόλυνση του νέου νομοθετικού πλαισίου.

Όλα αυτά είναι "επιτεύγματα" της αριστερής κυβέρνησης. Όλα τα προηγούμενα ήταν επιτεύγματα των δεξιών και των σοσιαλδημοκρατών. Την κύρια ευθύνη των αποφάσεων έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν υπάρχουν τώρα πια δικαιολογίες, δεν υπάρχουν προσδοκίες από τα πολιτικά σχήματα που δοκιμάστηκαν και έχουν αποτύχει. Ο κοινοβουλευτικός βίος της κρίσης ήταν ένα αποκορύφωμα κυνισμού και γελοιότητας.

Το 3ο μνημόνιο, που συνεχίζει τα άλλα θλιβερά που προηγήθηκαν πρέπει να σταματήσει με την κυρίαρχη βούληση του έθνους.Το πολιτικό μας κίνημα στρατευμένο στον αγώνα για ανάκτηση της κυριαρχίας, ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας, ευημερία και πρόοδο, δηλώνει παρόν στις εξελίξεις.

Υπάρχει βιώσιμη λύση και εναλλακτικός δρόμος, τίποτα δεν έχει χαθεί οριστικά. Πρέπει να αποτρέψουμε τα σχεδιασμένα σενάρια που για άλλη μια φορά τροφοδοτεί ο ξένος παράγοντας σε συνδυασμό με τις εγχώριες επιδιώξεις των αριστερών εξουσιαστών και την κάλυψη των ξενοκίνητων "ευρωπαϊστών".

Το Εθνικό Μέτωπο, διαμορφώνει το πλαίσιο αγώνα που θα επιτρέψει την πληροφόρηση και την συστράτευση του Ελληνικού λαού. Κάθε μέρα παντού πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα για ένα σχέδιο εθνικής αναγέννησης βασισμένο στις δυνάμεις μας..


Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου