Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τι σημαίνει στημένες για όσους δεν καταλαβαίνουν

\

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που κρίνουν τη θέση του Εθνικού Μετώπου σχετικά με την αποχή και το άκυρο, τους ενημερώνουμε ότι  διαπιστώσαμε από μια σειρά επαφών και εκτιμώντας μιας σειρά από γεγονότα γνωστά και λιγότερο γνωστό, την προσπάθεια ο εκλογικός χάρτης να είναι αντιπροσωπευτικός των προθέσεων του συστήματος
Αυτή η πραγματικότητα για την οποία είχαμε διαδικασίες εντός του κινήματος απολύτως διαφανείς είναι αυτή που μεταφέραμε σε όσους παρακολουθούν τη δράση και την πορεία μας.

Η θέση μας δεν είναι ευκαιριακή. Υπαγορεύεται από τις συνθήκες και την ανάλυση σχημάτων, προσώπων και θέσεων. Η κάθοδος, η υποστήριξη ή η αποχή είναι στάση που σε ένα ζωντανό συλλογικό φορέα, αποφασίζεται μέσα από τη ροή των γεγονότων. 
Επίσης, αναφορικά με την προσπάθεια ενότητας που με συνέπεια επιχειρούμε να αναπτύξουμε παρά τις πολλές δυσκολίες που συναντά θεωρούμε ότι είναι μια πράξη επιβεβλημένη δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η κοινωνία, καθώς και της ανάγκης μεγάλης συστράτευσης.

Το Εθνικό Μέτωπο, θεωρεί ότι πρέπει να εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες για αγώνα. Οι εξελίξεις θα δείξουν ότι η πολιτική μας πρόταση και παρουσία, σε ένα τοπίο ερείπωσης θα είναι σημαντική και χρήσιμη.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου