Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Όσες προσπάθειες και να κάνουν αυτό το οικοδόμημα έχει καταρρεύσει! Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείο


Η αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία όπου τη θέση διεκδικούν όσοι έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα τόσο παλιότερα όσο και κατά τους κρίσιμους χρόνους του μνημονίου, η εκλογή προέδρου του απαξιωμένου κοινοβουλίου, του χώρου όπου νομοθετήθηκαν και "νομιμοποιήθηκαν" όλα τα βάσανα των Ελλήνων, είναι γεγονότα που η δημοσιογραφική οπτική τα εμφανίζει ως πρώτης σημασίας ενώ δεν φαίνεται να απασχολούν παρά λίγους πολίτες. Αυτούς που έχουν ακόμα κάποια ελπίδα περισσότερο γιατί έτσι τροφοδοτούν την αντικαταθλιπτική τους προσπάθεια με λάθος τρόπο, αυτούς που έχουν προσωπικό συμφέρον ή νομίζουν ότι έχουν (εξακολουθούν να παραμυθιάζονται), αυτούς που προσβλέπουν στη καλή διάθεση του ξένου παράγοντα και μέσω αυτού περιμένουν σχήματα που θα μας σώσουν....Η μεγάλη πλειοψηφία όμως του Ελληνικού λαού -περιλαμβανομένης και μεγάλης μερίδας των απρόθυμων μηχανιστικών ψηφοφόρων των κομμάτων- έχει πειστεί ότι η ανάληψη της προεδρίας από τον Βούτση, ή ο ανταγωνισμός των οικογενειών στο κόμμα του συνεχίζει τον παλαιοκομματισμό και την οικογενειοκρατία, ελάχιστη επίδραση έχουν στη ζωή του. Γιατί είναι βέβαιο ότι η ασκούμενη πολιτική έχει τα πλαίσια που όρισε η ξενοκρατία.

Χθες ήταν ο "εορτασμός" για την επέτειο της Νέας Δημοκρατίας. Η επέτειος για το κόμμα που εγκαθίδρυσε την μεταπολίτευση, την πιο χυδαία και αντεθνική περίοδο της νεώτερης ιστορίας του τόπου. Που εγκατέλειψε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού απέναντι σε έναν τυφλό επιφανειακό και εξαρτημένο εκδυτικισμό. Που αγνόησε την ουσία της Ελληνογεννημένης ευρωπαϊκής σκέψης για να παραδώσει τη χώρα σε έναν ρόλο αποικίας- επαρχίας ενός απρόσωπου γραφειοκρατικού και πολυεθνικού μηχανισμού. Που βαρύνεται γιατί παρέδωσε στην αριστερά ολόκληρη την πνευματική ζωή του τόπου. Σιώπησε και ευνόησε την αλλοίωση της ιστορίας, συγκάλυψε τα εγκλήματα των κομμουνιστών, απαξίωσε την ιστορία και την αρχαία κληρονομιά και πρωταγωνίστησε νομοθετικά, διοικητικά και κατά τη χρήση στην προσπάθεια για την υποβάθμιση της γλώσσας. Συνέπραξε με τον άλλο αμαρτωλό εταίρο της μεταπολίτευσης προκειμένου να οικοδομηθεί το φαύλο πελατειακό κράτος. Ξεκίνησε πρώτη την επίθεση κατά της επιχειρηματικότητας και έλαβε όλες τις πρωτοβουλίες για να μετασχηματιστεί η οικονομία σε οικονομία των υπηρεσιών και μόνο.

Διαψεύστηκε και απέτυχε σε όλα. Μίλησε για ανάπτυξη που δεν ήρθε ποτέ. Μίλησε για βελτίωση της θέσης του αγροτικού κόσμου και έφερε την παρακμή του. Αναφερόταν στην είσοδο προς την τότε ΕΟΚ ως λύση στο πρόβλημα με την Τουρκία και οδήγησε τη χώρα σε περιπέτειες και υποχωρήσεις. Δημιούργησε και πάλι μετανάστευση και γενιές ολόκληρες υπερχρεωμένων Ελλήνων, όταν πριν τη δική της διακυβέρνηση και του ΠΑΣΟΚ έκτιζαν με μόχθο περιουσίες. Τώρα χρωστούν και οι αγέννητοι.

Όλοι οι πυλώνες αυτού του συστήματος της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας είναι δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι. Η σταλινική και η αναθεωρητική αριστερά, το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, η ξενοκίνητη Νέα Δημοκρατία, τα δεκανίκια "Ποτάμι" και "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ακόμα και τα στημένα μαγαζιά που παράγουν τρόμο αριστερά, αναρχικά και άλλα. Η θητεία τους που ξεκίνησε μέσα σε κλίμα απογοήτευσης ευχόμαστε να είναι η τελευταία, ενός χρεοκοπημένου κόσμου που αρνείται να απέλθει και επιμένει να κυβερνά με τις πλάτες των ξένων.

Το Εθνικό Μέτωπο, εκφράζει τις δυνάμεις εκείνες που θεωρούν ότι δεν αρκεί μια κυβερνητική μεταβολή. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο για βγει η πατρίδα από το τέλμα και κυρίως τη συνειδητή συστράτευση των Ελλήνων και των Ελληνίδων, χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς αναστολές, χωρίς πισωγυρίσματα. 
Στους αγώνες που έρχονται, από την επίθεση των ξένων και εγχώριων συμφερόντων, στα νομοθετήματα που θα φέρει αυτή η αμαρτωλή βουλή, σας καλούμε σε ενεργό αντίσταση!

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου