Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Ο Εθνικισμός δεν είναι ούτε συντηρητισμός ούτε ριζοσπαστισμός. Δεν μπορεί να ενταχθεί ούτε σε εκείνους που αρνούνται κάθε σοβαρή μεταβολή στις κοινωνικές δομές και θεσμούς ούτε και σ’ αυτούς που θέλουν να ανατρέψουν κάθε τι παλιό, θεσμούς, δομές και αξίες, οικοδομώντας σύμφωνα με άλλοτε άλλα πρότυπα.


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Είμαστε παρόντες!


Το Εθνικό Μέτωπο διαμόρφωσε την πολιτική του στάση για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αξιολογώντας όλα τα δεδομένα τόσο της γενικότερης πολιτικής κατάστασης όσο και των δικών του επιδιώξεων.
Η στάση της γενικής αποδοκιμασίας  είναι συνειδητή στάση και αποτελεί θέση του Εθνικού Μετώπου.

Δεν διαφοροποιείται κατά περίσταση, δεν επιδέχεται ειδικών ερμηνειών, ούτε υιοθετείται εάν και εφόσον κάποιος συμφωνεί προσωπικά ή όχι.


Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

22 χαμένα χρόνια και δυο γενιές στη σαλαμούρα

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Έριξαν κρυφά, κάτω από την πόρτα του γραφείου μου, ένα 4σέλιδο διαφημιστικό της Νέας Δημοκρατίας. Το βρήκα, το διάβασα και πρέπει να παραδεχτώ ότι, δεν έγραφε μπουρδολογήματα, σαν και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως ήταν πάρα πολύ καλά μελετημένο. Ικανό να κοροϊδέψει κάθε εύπιστο αναγνώστη.
Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε πουθενά η λέξη συγνώμη. Προφανώς, δεν νοιώθουν ότι έβλαψαν κανέναν, σε κάτι. Ούτε την Ελλάδα ή τους Έλληνες. Ούτε καν τους χιλιάδες αυτόχειρες νεκρούς. Αντιθέτως… είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που, με πολύ έντονα γράμματα προσπαθούν να επιβάλουν την λήθη ως μέθοδο πολιτικής σκέψης. «Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελλάδα δεν αποφασίζει για το παρελθόν» γράφει ο μα@άκας επικοινωνιολόγος τους θεωρώντας ότι …βρήκε το σύνθημα που θα οδηγήσει τους Έλληνες στην λεωφόρο Αλτσχάϊμερ.


Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ


Του Κώστα Καρδαρά
Ιατρού,
Μέλους του Πολιτικού Γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου 

Η φενάκη των ψεύτικων διλημμάτων των εκλογών αυτών, έχει στόχο:

1. την επιφανειακή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και σκηνικού και

2. την τακτική μεταλλαγή κάποιων όρων του Μνημονίου για να επιτραπεί η αδιατάρακτη συνέχεια του στρατηγικού του προγραμματισμού.


Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τα «αδιέξοδα» της Δημοκρατίας…

ΟΙ εκλογές αυτές, (που για την πρόωρη προκήρυξή τους συνήργησε ομότιμα ο αμοραλισμός όλων των πρωταγωνιστών του πολιτικού προσκηνίου που ανενδοίαστα χρησιμοποίησαν σαν μοχλό πίεσης και εφαλτήριο τον κορυφαίο θεσμό του συστήματος που υποτίθεται πιστεύουν και υπερασπίζονται), έχουν κάποια χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειωθούν:


Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου για τις επικείμενες εκλογές.


Σε συνέχεια και σε εφαρμογή της αποφάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της 3ης Ιανουαρίου 2015 το Εθνικό Μέτωπο δημοσιεύει την πολιτική απόφαση για την εκλογική αναμέτρηση της 25-1-2015.

Η ανακοίνωση της αποφάσεως κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει άμεσα δεδομένου ότι πολλά μέλη και φίλοι του κινήματος, μετέφεραν την αναγκαιότητα αυτή προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σκόπιμη στρέβλωση της στάσης μας από κύκλους που έχουν τους λόγους τους να παραπληροφορούν.


Διαβάστε περισσότερα...