Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελληνική κοινωνία αντίθετη με την υποκρισία και την προδοσία της πολιτικής σκηνής.


Η πατρίδα βιώνει μια απίστευτη εισβολή, εδώ και χρόνια. Δεν πρόκειται μόνο για τις οκτακόσιες και πλέον χιλιάδες του τελευταίου χρόνου. Το μεταναστευτικό πλήττει τη χώρα , την ίδια ώρα με την χρεοκοπία, τη φτώχεια, την ανεργία αλλά και το δημογραφικό. Αυτή η συγκυρία που εξωθεί στα όρια των ανοχών την Ελληνική κοινωνία, τη θέτει ενώπιον των ευθυνών και των δυνατοτήτων της.
Στα Διαβατά η πολιτική υποκρισία θριάμβευσε, στη Κω οι συνθήκες είναι απαράδεκτες, ο πληθυσμός ασφυκτιά, ο τουρισμός θα δοκιμαστεί άρα και ο οικονομικός πνεύμονας του νησιού, η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Έως πότε τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης δέσμια της πολιτικής ορθότητας θα συσκοτίζουν την κατάσταση;Η μαρτυρία που ο καθένας αποκτά, είναι μια αυξανόμενη διαμαρτυρία και αντίδραση που πρέπει επιτέλους να εκδηλωθεί πανελληνίως. Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού έφερε το χάος. 
Η Ελλάδα, η Ευρώπη είναι οι κύριοι χώροι που πλήττονται. 
Οφείλουμε την αντίδραση για λόγους εθνικής επιβιώσεως.

Η δήθεν μοιραία και αναπότρεπτη πορεία των πραγμάτων δεν είναι παρά ο βολικός μύθος των κέντρων της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκουν την συντριβή των εθνών και κατ’ επέκταση του ανθρώπου και του πολιτισμού

Η αντίθεση της κοινωνίας που παίρνει σταδιακά τα χαρακτηριστικά μιας έκφρασης ολικής αντιπαράθεσης με το κράτος των εντολοδόχων, πρέπει να είναι μαζική, ακηδεμόνευτη και προσδιορισμένη από τα όρια της εθνικής ανάγκης που επιβάλλουν οι καιροί. 
Η περίπτωση των Διαβατών και της Κω δείχνουν το δρόμο, όπως και η αποτυχημένη αντίδραση στο Σχιστό ακριβώς γιατί δόθηκαν αμιγή κομματικά χαρακτηριστικά. 
Οι απόψεις του εθνικισμού αρκεί να δικαιωθούν και να αποτελέσουν πολιτική κατεύθυνση, δεν χρειάζεται ο άσκοπος περιστασιακός περιορισμός που επιβάλλει με τους όποιους μηχανισμούς της η Χ.Α. Τα ζητήματα αυτά υπερβαίνουν την εικόνα της και ωθούν ευρύτερες συσπειρώσεις που άλλωστε πρέπει να τις επιδιώξει το εθνικιστικό κίνημα εάν θέλει να βρει τον λυτρωτικό και απελευθερωτικό του χαρακτήρα.

Το σύστημα χρησιμοποιεί την παρουσία της Χρυσής Αυγής ως παράγοντα αποσυσπείρωσης και αποτροπής. Η ίδια το αντιλαμβάνεται και τι κάνει; Μήπως εξυπηρετεί ακριβώς αυτή την προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου