Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Στημένες Αντιπαραθέσεις


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκτελεί τα καθήκοντά της με τρόπο υποδειγματικό, τονίζοντας το πόσο αποτελεσματικό και  αξιόπιστο εργαλείο είναι στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. 
Το 3ο μνημόνιο εφαρμόζεται σε συνέχεια των δύο προηγουμένων και τα ληστρικά μέτρα στραγγαλίζουν τις λαϊκές οικογένειες, αφανίζουν τον μικρομεσαίο επαγγελματία, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, ενώ παράλληλα, εκποιούν το σύνολο της Δημόσιας περιουσίας αφού την ενεχυρίασαν για 100 χρόνια…!  

Στην Ευρώπη,  το 71% των πολιτών αμφισβητεί την Ε.Ε.
-όπως προκύπτει μέσα από διεθνείς μετρήσεις-, αλλά στον τόπο μας, με συντονισμένες ενέργειες εφαρμόζονται μέθοδοι καθοδήγησης της λαϊκής οργής μέσα από στημένες αντιπαραθέσεις.


Σκοπός, η ελεγχόμενη «έκρηξη» εντός θολού τοπιού και πάντοτε, by the book  των Βρυξελλών. 

Δηλαδή, υπό τον φόβο μιας πιθανής ανεξέλεγκτης έκρηξης, πριν σκάσει το καζάνι, το συνταγματικό τόξο επιστρατεύει τα πασπαρτού του…
ΜΜΕ, παπαγαλάκια και περίεργες φάτσες, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση, στήνουν την ύποπτη παράσταση. 
Για να μην αναρωτιέστε, δείτε κάποιους από τους διοργανωτές του «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»:
α) Παναγιώτης Κωστούλας  (υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ)
β) Γιώργος Τσοκαλαδάκης  (ο Mr κολλαγόνο που θήτευσε κι αυτός στην Ολυμπιακή, πέρασε από το Υπουργείο Παιδείας και λύσσαγε να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β’ Πειραιά και προς τούτο, φωτογραφιζόταν με τον φίλο του Βασίλη Κικίλια)
γ) Θανάσης Χειμωνάς  (Γραμματέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012. Γόνος πλούσιας οικογένειας που η έννοια της εργασίας δεν τον έχει απασχολήσει ποτέ σοβαρά)
Πρόσωπα του συνταγματικού τόξου που όλοι τους αποτελούν εκφραστές του «μένουμε Ευρώπη», υπέρμαχοι της  άνευ όρων υλοποίησης των μνημονίων.  

Ένας κόσμος που ψάχνεται να εκφραστεί αλλά είναι ιδεολογικά και πολιτικά άστεγος, μοιραία γίνεται έρμαιο και καθοδηγείται από τους ίδιους τους κατασκευαστές  της κρίσης ώστε να αντιδράσει όπως και όποτε εκείνοι θελήσουν.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αφ ενός τα ΜΜΕ με χειρουργικές ενέργειες  διόγκωσαν σε μια νύχτα αυτό το «no name» κίνημα, διαρρέοντας τεχνηέντως το… «Μένουμε Ευρώπη», αφ ετέρου ιδιαίτερα ύποπτες είναι και οι κραυγές της κυβέρνησης που με τον Φίλη και τους άλλους, ξεδίπλωσε αυτήν την δήθεν αντιπαράθεση για τα οφέλη του θορύβου…
Θόρυβος, που απ ότι φαίνεται εξυπηρετεί τον κοινό τους σκοπό…

Το πόσο στημένη είναι αυτή η διαμαρτυρία, δεν χρειάζεται να αναλώσει κανείς χρόνο για να το αποδείξει και μάλλον δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Η υπόθεση ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι αυτό που πρέπει να  αφορά ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και δεν έχει να κάνει με την εναλλαγή εντολοδόχων διαχειριστών.

Ας μην ξεχνάμε:  Ο μαζάνθρωπος των ημερών μας, αποτελεί πρώτης τάξεως οικοδομικό υλικό για την συντήρηση των τοιχών της Ευρωπαϊκής σκλαβιάς και της διαιώνισης της ξένης επικυριαρχίας. 


Εκείνο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ  από ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι το ίδιο το σύστημα ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ !



Γεώργιος Α. Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου