Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο εορτασμός της επιστροφής των πολιτικών. Η έναρξη της σκοτεινής μεταπολιτεύσεως.


Η επιστροφή του πολιτικού κόσμου το 1974 σήμανε την έναρξη της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ο Καραμανλής που επέστρεψε υπό τις ευλογίες και τις ενέργειες της τότε στρατιωτικής ηγεσίας: Πρόεδρος Στρατηγός Γκιζίκης, Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος Μπονάνος, Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Μπονάνος, Αρχηγός Ναυτικού Αντιναύαρχος Αραπάκης και Αρχηγός Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Παπανικολάου, καθώς και με την σιωπηρή αποδοχή μεγάλου τμήματος των αξιωματικών, ήρθε, μεταξύ άλλων και πρωτίστως από πλευράς προτεραιοτήτων προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Αντί της βασικής αυτής προσπάθειας, επέλεξε να αφήσει τον Αττίλα 2 να καταλάβει το 38% του κυπριακού εδάφους - έως τότε κατείχαν το 2,5%- δίωξε με όλους τους τρόπους τους Έλληνες Αξιωματικούς, επανέφερε το φαύλο πολιτικό κόσμο, νομιμοποίησε το ΚΚΕ,  ξεκίνησε την διάλυση της Ελληνικής οικονομίας με ενέργειες όπως ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός και η διάλυση κερδοφόρων επιχειρήσεων, ενήργησε αμέσως στην κατεύθυνση να προσδέσει τη χώρα στο άρμα της ΕΟΚ, παρέδωσε την παιδεία τον, πολιτισμό και τη γλώσσα στους άθλιους εθνομηδενιστές, εισήγαγε τη χώρα σε ένα καθεστώς υποχωρητικότητας απέναντι στην Τουρκία.

Η  μεταπολιτευτική περίοδος, έχει αποδειχτεί περίτρανα από τα γεγονότα ότι συνδέεται με την γενικευμένη διαφθορά και την πτώση των αξιών, την κλιμάκωση των φαινομένων απάτης, την απαξίωση της εργασίας, την ανάπτυξη προδοτικών πρωτοβουλιών και την παρακμή πνευματική και ηθική σε ολόκληρη την κοινωνία. Η χρεοκοπία και η ξενοκρατία ήταν οι τελικές συνέπειες αυτής της περιόδου. Δυστυχώς, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, εορτάζει την έναρξη αυτής της περιόδου, της φαύλης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας που θεμελίωσε ο Κ. Καραμανλής, ο διώκτης των εθνικών ιδεών.
Η διακυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ έδωσε άλλοθι, αφού μέχρι πριν δυο χρόνια απέφευγαν τα πολλά πανηγύρια φοβούμενοι την οργή, αλλά σήμερα που και οι τότε κριτές τους ολοκληρώνουν τον διαβόητο κύκλο της μεταπολιτεύσεως , εορτάζουν όλοι μαζί. Όλοι μαζί αυτοί, γιατί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που γνωρίζουν την προδοσία και τα αίσχη και δεν τα ξεχνούν, δεν εορτάζουν παρά θυμούνται, αγανακτούν και ώριμοι ετοιμάζονται για την πολιτική μεταβολή που δεν θα αργήσει να έρθει και θα έχει εθνικό χαρακτήρα.

Τους παρακολουθούμε στα τηλεοπτικά τους αφιερώματα και στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, θλιβερούς συνεχιστές μιας περιόδου που ολοκληρώνεται, με πόνο και ταπεινώσεις, μακριά από τη ψυχή των Ελλήνων που τους ήταν πάντα ξένη.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου