Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο τύπος του συστήματος προειδοποιεί: Μεγάλες περιπέτειες στο άμεσο μέλλον!


Έχουν πειστεί από τα γεγονότα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι για την δυσμενή εξέλιξη των πραγμάτων στη χώρα μας , όπως δείχνουν τα χθεσινά δημοσιεύματα, εφημερίδων όπως η  "Καθημερινή" και το "Παρόν". Χρέος και οικονομική δυσπραγία που ολοένα επιδεινώνονται, χρεοκοπημένοι θεσμοί και αδιέξοδα στην διοίκηση του κράτους αλλά και κυρίως ένας μέγας κίνδυνος από την Τουρκία που προβάλλει έντονος σε συνδυασμό με την ακραία μορφή που έχει λάβει το
μεταναστευτικό. Τα δημοσιεύματα τονίζουν την πιθανότητα απώλειας εθνικού εδάφους και συνιστούν προσοχή!

 Το Εθνικό Μέτωπο θέλει να δώσει για μια ακόμα φορά την σημασία του χρόνου και των εξελίξεων και να επισημάνει ότι απαιτείται εθνική εγρήγορση αφού όπως φαίνεται πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο με σοβαρές πιθανότητες να έχουμε εθνικές τραγωδίες. Η στάση όλων των πολιτών και περισσότερο ακόμα όσων έχουν εθνικά αντανακλαστικά ζωντανά είναι αυτή που μπορεί να δώσει την Ελπίδα.


Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Εαν κατι συνβει με τους Τουρκους,βλεποντας την αποδυναμωσηη την αμυντικη και κατασπαταλωντας τα χρηματα που θα τα χρισιμοποιουσαν για τον πολεμικο εξοπλισμο,υπεφθηνοι θα ειναι ολο το πολιτικο συστιμα που κατακλεψαν την χωρα οι μισοι και οι υπολοιποι τους καλιπταν και τους καλιπτουν.Τοτε ισως δουμε και το ΛΑ'Ι'ΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή