Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Οι οργανώσεις Αττικής ενημερώνουν για τις συνέπειες του εποικισμού και αντικατάστασης πληθυσμού που συντελείται.


Με φυλλάδια, αφίσες και αυτοκόλλητα οι Οργανώσεις Αθήνας, Πειραιά, Δάφνης και Βορείων προαστίων, ενημερώνουν για την προσπάθεια βίαιου εποικισμού και αντικατάστασης πληθυσμού που συντελείται στην πατρίδα μας.

Στα κείμενα που διανέμονται αναφέρονται ο αφελληνισμός των σχολείων, 
η καταστροφή του κοινωνικού ιστού της Αθήνας και του Πειραιά, η αλλοίωση της φυσιογνωμίας των πόλεων,η αύξηση της εγκληματικότητας, η εγκληματική πολιτική του δανεισμού που εξόντωσε τους Έλληνες  μεταπολιτευτικά, τα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στις πόλεις μας και την πρωτοφανή πράξη ανέγερσης τεμένους  προωθώντας το ισλάμ την ώρα που ολόκληρη η ανθρωπότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα εγκλήματα των τζιχαντιστών.

Η κυριότερη όψη του προβλήματος είναι η συνειδητοποίηση αφού το πολιτικό σύστημα με τις τεράστιες επικοινωνιακές του ιδιότητες αποκρύπτει τόσο την έκταση όσο και την πραγματική διάσταση του προβλήματος πίσω από την παραπλανητική δήθεν ανθρωπιστική του φύση. Το 80% όσων εισέρχονται παράνομα  είναι από προελεύσεις που δεν έχουν καμία προσφυγική ιδιότητα και η είσοδός του μεταβάλλεται σε μόνιμη αφού ο Βαλκανικός διάδρομος έχει κλείσε. Η Ελλάδα των ατέλειωτων προβλημάτων, της υπερχρέωσης και των οξύτατων δημογραφικών ζητημάτων γίνεται ο εύκολος στόχος όσων επιδιώκουν την εξόντωσή της.

Έλληνες πατριώτες αντιδράστε και μην περιορίζεστε σε παθητικούς ρόλους. 
Η καθημερινή σας στάση απέναντι στο πρόβλημα είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Η δική σου ζωή υποβαθμίζεται, το δικό σου μέλλον καταστρέφεται αλλά και η πατρίδα που θα παραδώσεις στους επόμενους θα είναι χειρότερη, μικρότερη και λιγότερο φωτεινή. Τώρα, όχι αύριο ενημέρωσε όσους μπορείς για όσα συμβαίνουν. 

Αγωνίσου μαζί μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου