Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Προδοτικός Συρφετός Αποθρασύνεται


"Πρέπει να μάθετε να ζείτε με τους μετανάστες"λέει ο Μουζάλας, 
“Δεν συνιστά ελληνικό πρόβλημα το προσφυγικό” 
λέει ο Αμανατίδης και η καταστροφή
 εξαπλώνεται με γεωμετρική πρόοδο…

Ξέφραγο αμπέλι η χώρα εδώ και χρόνια, στην βάση προπαρασκευής ενός απέραντου και διαρκούς  hot spot, με τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις να ακολουθούν όλες ανεξαιρέτως την ίδια πεπατημένη που δεν είναι άλλη από αυτήν της  πλήρους υπακοής στα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Η προαποφασισμένη – μεθοδευμένη ανταλλαγή του πληθυσμού, η αντικατάσταση δηλαδή των Ελλήνων από λαθραίους έποικους εισβολείς, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, την οικονομική εξαθλίωση και την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας, συνιστούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, ιδανικό εγχειρίδιο για την επερχόμενη καταστροφή...
Η επιδίωξη - διαδικασία ήταν και παραμένει σε γνώση όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνητικών σχημάτων, όπως ασφαλώς και όλων όσων διατείνονται ότι εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό εντός του κοινοβουλίου, συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευομένων.

Το γεγονός ότι οι τραγικές μεταναστευτικές ροές επιβαρύνουν και ευρωπαϊκά κράτη – όχι όμως όλα -  δεν απαλλάσσει κανέναν από εκείνους που εθελοτυφλούν αφήνοντας ανοχύρωτη την χώρα, χωρίς να τηρούν την Εθνική υποχρέωση της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων, αφού επαφίενται σε ξένους μηχανισμούς μυστικών επιδιώξεων και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, όπως είναι η frontex και το NATO.  



Η παραμονή στην χώρα των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και των ολίγων προσφύγων χωρίς κανένα πραγματικό σχέδιο αντιμετώπισης, βασιζόμενη στην τύχη και στις ανοχές του ελληνικού λαού που βάλλεται από χίλια μύρια προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, πέρα από την ανικανότητα που εύκολα μπορεί να αποδοθεί, αποτελεί και μέγα ζήτημα εθνικής προδοσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξυπηρετούμενο  από τις συντεταγμένες του «πολιτικώς ορθού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ένας κρατικός φορέας ή μια υπηρεσία, που να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Δεν συζητάμε για το ποιοι είναι, που ζουν, πως δραστηριοποιούνται, ούτε πόσα εγκληματικά κυκλώματα δρουν εξ αιτίας τους. Πόσοι είναι ρωτάμε…!
Υπολογίζεται ότι βρίσκονται παρανόμως εγκατεστημένοι στην χώρα μας περισσότεροι από δύο εκατομμύρια (2.000.000) λαθρομετανάστες.
Ο μόνος  επισήμως δημοσιοποιημένος αριθμός, είναι εκείνος που προκύπτει από τις μαζικές μεταναστευτικές ροές λόγω της Συριακής κρίσης –από το 2015- και ήδη υπερβαίνει τις εξήντα χιλιάδες (60.000), το “ψυχολογικό όριο”, όπως το ονομάζουν οι “αρμόδιοι” κατασκευαστές.  Αριθμός συνεχώς αυξανόμενος και συναθροιζόμενος φυσικά, εκείνου του τεράστιου όγκου που συνέρρευσε τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια.



Οι διαρκείς εξεγέρσεις των λαθροεισβολέων στα ακριτικά μας νησιά, που με συντονισμένες δράσεις επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους επιβάλλοντας τους δικούς τους κανόνες στην δική μας Πατρίδα, προαναγγέλλει το τι ακριβώς θα ακολουθήσει πολύ σύντομα σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς επίσης και την ανυπολόγιστη διάσταση –ποσοτική και ποιοτική– που θα λάβει και δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί…

Βλέπουμε κι εδώ την πλήρη αδυναμία, την ανυπαρξία, του κρατικού μηχανισμού που δεν μπορεί να προστατεύσει στοιχειωδώς τους λεηλατημένους Έλληνες πολίτες  οι οποίοι  υποφέρουν, υπομένουν, λιμοκτονούν και μόνον… φοροληστεύονται.

Ως κερασάκι στην τούρτα, έχουμε θρασείς δηλώσεις και  οδηγίες –όπως του Μουζάλα: "Πρέπει να μάθετε να ζείτε με τους μετανάστες" ή του Αμανατίδη: “Δεν συνιστά ελληνικό πρόβλημα το μεταναστευτικό”-
εν μέσω φιλοφρονήσεων, κολακειών, δημοκρατιολογίας, χειροφιλημάτων οσφυοκαμψιών,  φοροληστειών, διαπλοκών, ασυδοσίας  και ενός εκτεταμένου, διάχυτου ραγιαδισμού

Σε κάθε κείμενο, σε κάθε σημείωση, σε κάθε αναφορά μας, πρέπει να διατυμπανίζουμε ότι η Σωτηρία της Πατρίδας είναι αυστηρά υπόθεση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η τελευταία ελπίδα του Έθνους!

Γεώργιος Α. Βεργιάννης
Μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου