Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η υπόθεση της Novartis και η παθογένεια ολόκληρου του συστήματος. (Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου).


Στην δημιουργία του Ελληνικού χρέους πρωτίστως ευθύνονται οι πολιτικοί παράγοντες που επέλεξαν τον δανεισμό και την μετάπτωση  της Ελληνικής οικονομίας προς τον παρασιτισμό. Ένας από τους μεγάλους πυλώνες του δανεισμού ήταν η εκτόξευση της άσκοπης φαρμακευτικής δαπάνης. Η εταιρία για την οποία γίνεται λόγος έχει 350 εκατομμύρια ευρώ είσπραξη από τα ταμεία. Το φάρμακο που το Εθνικό Μέτωπο, έχει σε πολλές
δημοσιεύσεις του αναλύσει πως γίνεται όργανο εκβιασμού πλουτισμού και κύριος χώρος ενεργοποιήσεως των μεγάλων πολυεθνικών που θέλουν να καθορίζουν τις ζωές των ανθρώπων στον αδίστακτο καπιταλιστικό στίβο τους, αποτέλεσε με την συνέργεια πολιτικών παραγόντων αλλά ιατρών -εκτεταμένου δικτύου- ένας από τους κύριους λόγους της χρεοκοπίας.


Η απληστία κυρίαρχο γνώρισμα των εταιριών αλλά και μεταδιδόμενο "νόσημα" σε μια κοινωνία που έχει ως μόνο σκοπό τον πλουτισμό και στερείται ιδεολογικού περιεχομένου και προσανατολισμού, είναι αυτή που κινεί τα πράγματα. Η ίδια η απληστία είναι που ωθεί άλλες εταιρίες να αποκαλύψουν τα "κακώς κείμενα" αλλά και ένας παγκόσμιος πόλεμος εταιριών που συχνά αποκτά κρατικά χαρακτηριστικά, αφού οι πολυεθνικές, όπως έχουν ομολογήσει ακόμα και οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι αυτές που ελέγχουν το παιχνίδι.Έτσι, βλέπουμε πολέμους μεταξύ ΗΠΑ- Γερμανίας στο οικονομικό πεδίο, αλλά και εσωτερικούς πολέμους στους οποίους εμπλέκονται δικαστήρια, πολιτικές ηγεσίες, μέσα επικοινωνίας με κοινό παρανομαστή τον πλουτισμό που προκύπτει από τον έλεγχο της αγοράς, ακόμα και όταν η αγορά αυτή είναι η υγεία.

Η υπόθεση Novartis είναι μέρος μόνον μιας συνολικής ληστρικής πολιτικής κατά των Ελλήνων και μια ακόμα απόδειξη ότι το κράτος βρίσκεται στα χέρια των διεθνών συμφερόντων μέσω των πειθήνιων πολιτικών. Σημειώνουμε ακόμα την μεγάλης εκτάσεως συμμετοχή του ιατρικού κλάδου γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως την διακήρυξη μας που μιλά για την ευρύτατη συνέργεια τμημάτων της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό, πρέπει να μας προβληματίσει γενικότερα και να σκεφτούμε πως ενεργούν οι τεχνοκράτες όλων των ειδικοτήτων και κυρίως της οικονομίας, όπως έχουμε καταγγείλει μέσω του πολιτικού μας λόγου αλλά και της διακηρύξεως, όταν αποφαίνονται και γνωμοδοτούν σε εκατοντάδες περιπτώσεις που όλες μαζί συγκροτούν το πλέγμα της εξαρτήσεως και μειωμένης εθνικής και κοινωνικής συμμετοχής στον πλούτο, τις υπηρεσίες και τα αγαθά.

Η ουσία του προβλήματος είναι η οριστική ρήξη και ανατροπή του συστήματος με άξονα την εθνική πολιτική.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου