Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Παγκόσμιες μέρες υποκρισίας. Παγκόσμιες γιορτές ψέματος και διαστροφής.


Όλες αυτές οι “Παγκόσμιες ημέρες” είναι κατασκευάσματα των νεοταξιτών και της  αντίληψής τους περί ζωής.
Ενώ κάθε ώρα και κάθε στιγμή χρησιμοποιούν τον άνθρωπο ως αριθμό, ως ασημαντότητα, ως αναλώσιμο είδος ευτελούς αξίας και χωρίς προσωπικότητα,  κατασκευάζουν εμπορικά events δήθεν για να τον γιορτάσουν, διαστρέφοντας την αλήθεια μ’ ένα κρεσέντο
υποκρισίας.


Από την π. ημέρα του ολοκαυτώματος των Εβραίων, την π. ημέρα κινηματογράφου και την π. ημέρα εξάλειψης φτώχιας, μέχρι την π. ημέρα του Χιτζάμπ… κι από την π. ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων μέχρι την π. ημέρα αμφισεξουαλικότητας και την π. ημέρα των παραενδυτικών (τραβεστί)  κ.ά.,  υπερασπίζονται και προάγουν το ψέμα, την καταναλωτική μανία, την εικονική πραγματικότητα και τελικά την εξαθλίωση και την ανυποληψία.

Εν προκειμένω, σήμερα οι Παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν την Γυναίκα ως αντικείμενο, καταρρακώνοντας  την αξιοπρέπεια  που τόσο της πρέπει όσο και της αξίζει.

Σήμερα την εξομοιώνουν με την π. ημέρα για την  χελώνα, και την π. ημέρα της δημόσιας τουαλέτας…


Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος…


Καμία σκέψη, καμία αναφορά δεν γίνεται για τους μισθούς πείνας, την υποβάθμιση της οικογένειας, του ρόλου της μητέρας, την κακοποίηση εκατομμυρίων Γυναικών στον Δυτικό κόσμο κι ακόμα περισσότερο στον Ισλαμικό.

Αυτή η αθλιότητα δυστυχώς δεν στηλιτεύεται ούτε και από τους... κατ’ επίφαση Εθνικιστές που δυστυχώς οι περισσότεροι εξ αυτών, αδυνατούν να αναγνώσουν, να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν αυτό και άλλα ανάλογα φαινόμενα…

Ο ρόλος της Ελληνίδας σήμερα πρέπει να είναι η ευθεία αντιπαράθεση 
σ’ αυτόν τον επίπλαστο κόσμο και τον εξευτελισμό της ζωής, αλλά  και η διαρκής εγρήγορσή της απέναντι στα πραγματικά προβλήματα.


Γεώργιος Α. Βεργιάννης
Μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου